Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вали сняг а пътищата не са чисти пак...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вали сняг а пътищата не са чисти пак...

Говориме си с колегите за времето когато със зимните кънки от зимният дворец слизахме то КАТ по леда по пътищата и как нямаше зимни гуми и слагахме бордюри в багажниците на жигулите и ладите.

По темата искам да ви пусна и 2 филмчета, които много ни развеселиха:

второто не мога да го вкарам, затова кликнете линк-а: http://vbox7.com/play:5234295b

Явно не само ние имаме проблеми с почистването, визирайки по радиото какво слушам де ... реално хората от този форум са най малко притеснени от снега
    Последно редактирано от sabin; 05-01-10, 20:07.

До: Вали сняг а пътищата не са чисти пак...

Ето го:

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Ето го:

Това е хубаво, ама снега къде е?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Това е хубаво, ама снега къде е?
        Ми то още по лошо,само ЛЕД е на тоя клип.
        Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Лоша работа е поледицата.Много забавни клипчета.Благодаря!

Коментар

снега не е проблем, но трябва да накарат олигофрените да не си карат колите поне като вали сняг...
            Днес от КАТ нагоре към Ракова болница две леки коли опитваха да се теглят с въже... нужно ли е да казвам какво задръстване бяха направили... Като стигнах до светофара, една ххххх с новичка корола изчака половината зелено без въобще да тръгне... и беше много очудена защо свиря и ръкомахам...
            По новата улица към Младост 1 грандиозно задръстване... Двете платна почти не мърдаха - 1 километър колона без никаква причина (мислех че има катастрофа) - просто нямам думи...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
              Ми то още по лошо,само ЛЕД е на тоя клип.
              Е да де. Нали не е във Варна или София.
              Аман от подобни плачещи теми. Ами ,ЗИМА е. Дори и въпреки "глобалното затопляне".
              Носете си вериги, сол и лопати.
              Както и пълни резервоари - дай Боже всекиму.

Коментар

И мен ме развеселиха клипчетата! Макар че хич не е весело в подобна ситуация.
                Всъщност мен винаги ме е разсмивал шаблона на журналистите "Зимата пак ни изненада и пътищата не са почистени" .
                Колкото и да са подготвени службите няма как в един голям град с перманентни задръствания да караме по сух асфалт по време на обилен снеговалеж.
                Каква изненада ще да е тази? Събуждаш се сутринта поглеждаш през прозиреца, прекрасно зимно време с нормален (даже не толкова ами лек) снеговалеж. Веднага ти става ясно какво ще е по улиците, да не вали за пръв пър я. Прекрасен ден да се икономиса няколко литра гориво.
                И така тръгваш пеша по улиците и си по бърз от колите и от градския транспорт.
                Е.... ама закъсняваш на работа, ама имаш спешен ангажимент, .... та нали сме във века на мобилните комуникации... Че с кола да не би да да си по бърз в такова време??

Днес за мен беше един прекрасен ден. Жалко че утре го дават затопляне и снегът ще се стопи.
                О899 2б2 1З2

Коментар

аааааа не!

Завали ли сняг Бате Бойко трябва да почисти и опесъчи ... ама веднага! Защото имам книжка от 2 дена и нямам търпение да подкарам новата количка дето мама и татко ми купиха

Така е като раздават книжки за една седмица, които не иска бият

Едно време се караха едни дълги курсовеееее .... секунда невнимание и си скъсан

Така-така да се мъчат, ама защо мъчат и нас не мога да разбера, особено тези дето караме Subaru хихихи, колко ми е гот на снега ако знаете
                  Последно редактирано от sabin; 05-01-10, 20:09.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    аааааа не!

Завали ли сняг Бате Бойко трябва да почисти и опесъчи ... ама веднага!
                    Е не, той просто ще го спре снеговалежа!!! Язък, че е отишъл на ски.
                    П.С. Браво за картата.
                    Последно редактирано от Тихомир; 05-01-10, 21:25.

Коментар

На втория клип все едно гледам дявол на магаре.Паднаха като туристи

Коментар

Много яки клипчета , добре е посмях ама то не е за смеене, а за реване !

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Ето го:

ХАХАХАХАХХАХАХ!!!! Няма такива кокошки!!!! Едната направи кански усилия да се метне пред колата в която се возеше!!! Че и почти изпълни не леката задача. Направо факир!!!
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първото го има тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=79917 но и двете са голям майтап. Особено квачките дето падаха през вратите като зрели круши.
                            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                            LZ1YBB

Коментар

Кофти е да са ти излъскали толкова добре улиците, че да лъщят и парзалят така
                              За щастие скоро това у нас няма да ни се случи.

Иначе ясно, че не може да се почистят улиците веднага ама никой и не се напъваше.
                              Ако и всички се качваха в колите си само ако са сигурни в себе си, слагаха си овреме зимните гуми и внимаваха повече, нямаше да е такава ситуацията.
                              LZ1DWW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X