Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кучешкия бог.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кучешкия бог.

Първо една умна мисъл...

"Бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."

За мене не знам, ама за ено суворовско куче явно има, не помня вечи дали съм спомнавал тук, как за два дни два пъти сгазих ено и също куче с колата. Първия път минах отгоре му без да искам, не го видях или късно го видях в тъмното и то изквича някъде из под седалката ми, а аз си продължих щото бързах за домашно посещение, после като се връщах вече го нямаше трупа... Обаче на другия ден пак блъснах същото куче щото пак нещо го прихвана внезапно и скочи пред колата и за да отбия трябваше да сгазя едно бебе в количка и с мамата барабар, та реших да пожаля човешкия род...а кучетата ...те ше се оправят.. Тоя път странично го ударих лекичко ама го съборих и то не помръдна... Като се връщах пак го нямаше трупа На третия ден отивам да купя от фурната баница за мене и за сестрата през почивката и то /същото куче/ изскочи иззад паметника на загиналите във войните и се опита да ми отхапе крака....е само ми изцапа крачола с лигите си щото лекичко го ритнах... лекичко понеже да не зема да го убия пак...но изтървах от стреса едната баница в калта. Тая на сестрата. Не помня как се оправдах сетне

До: Кучешкия бог.

Оправи си фаровете и внимавай с кравешкия бог.
    Весели празници!

Коментар

До: Кучешкия бог.

Колега,явно зравната реформа ни направи "психиатри"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X