Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комплект за оцеляване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Комплект за оцеляване

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Спиртът 75-76% за медицински цели е по-добър само с по-сигурния си произход.
    Аз и двата вида си ги купувам от аптеката в блока ми. По литър продават дори, и то на същите фирми, дето правят и ниския градус.

...само дето моя отива на халост, биха казали някои. Ползвам го за почистване на туй-онуй. Затова и взимам високия градус.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Искам за мен една, но малко модифицирана.Като се отвори да тръгва Юрий Колесник - Света - Светочка.mp3 или Воровайки - Сумочки-Карманчики.мп3, че директно да пристъпвам към операцията с мезето и спирта.Време за разреждане няма.

Коментар

Ааа, на времето в Якутия, този 96 гр си го продаваха в буилка за водка, тази с еднократната капачка и с етикет и се консумираше както водката - на гъл. А за жените имаше коктейл Северно сияние - разреждаше се с шампанско.
        sigpic

Коментар

Иксклузивни кумплект!

Коментар

Пфу! Паркетен комплект за олигарси!

Коментар

Стефане, недей така с думи тежки...
              На Ходорковски му оставили само черният хляб от този натюрморт и човека сега страда за бързия упадък на съвременното изкуство.
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

ДА! Време е да се стегнат редовете! Кажете НЕ! на американските бутове от анаболни кокошки! Кажете НЕ! на чипса и кроасаните! Върнете се към простите свински пържоли, чевермето и грубия мъжки суджук в студените зимни нощи!
                Кажи НЕ! на вкиснатата бърбъновица, АЗ избирам Slivova!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X