До: Някой да се страхува от високото?
То, ако не те е поне малко страх, не е интересно
Пък и липсата на страх не е здравословна... обикновено инцидентите стават с тези, които са спрели да изпитват това чуство и пропускат безопастноста 

То, ако не те е поне малко страх, не е интересно

Пък и липсата на страх не е здравословна... обикновено инцидентите стават с тези, които са спрели да изпитват това чуство и пропускат безопастноста

Даже и високите блокове се поклащат, но не се усеща ... освен при земетресение, но това е друга тема.
 Даже и високите блокове се поклащат, но не се усеща ... освен при земетресение, но това е друга тема.

Не съм работила в РИОСВ, но няколко години работих с тях - с всичките, от цялата страна. А това 'направо ми се издигна в очите' искрено ме разсмя..
 Не съм работила в РИОСВ, но няколко години работих с тях - с всичките, от цялата страна. А това 'направо ми се издигна в очите' искрено ме разсмя..  Сега като се сетя и ми се разтреперват гащите.. Едвам слязох, но все пак успях, въпреки, че ми се подгъваха краката по стълбичките надолу..
 Сега като се сетя и ми се разтреперват гащите.. Едвам слязох, но все пак успях, въпреки, че ми се подгъваха краката по стълбичките надолу..

Коментар