Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нови лекарства (за Кризата) 16+ !!!
Свий
X
-
До: Нови лекарства (за Кризата) 16+ !!!
Как да си ги поръчаш от аптеката?!Още там ще падне смях.
Кой ли ги измисля тия "медицински" термини?!Сигурно,ще да е нещо от латински или гръцки.
Тия са си направо за "Господари на ефира".Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнениеЕто едно без лекарско предписание.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнениеЕто едно без лекарско предписание.
А и го няма във всички аптеки.
Аз ще си взема от таблетната форма,че към другата може да развия вредна зависимост.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Хайде още едно лекарство, води до вдигане на адреналина, което отключва съответните мозъчни центрове, които произвеждат т.н. ендорфини - хормоните на щастието и ....водят до "майната им" на разните болежки и кризи../малко е хард, но ...много се изкушавам да го пусна, за което се извинявам предварително, леле админите ще ме натупат.../
http://www.vbox7.com/play:1cc34638&al=1&vid=
Последно редактирано от alex_markov; 12-12-09, 11:22.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеима странично действие - води до РАК НА ДЖОБА
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеХайде още едно лекарство, води до вдигане на адреналина....
http://www.vbox7.com/play:1cc34638&al=1&vid=
Да се лекуваш от Кризата,пък да се разболееш от друго...
А и както казах,към такива лекарства се развиват сериозни зависимости,пред които наркоманията и алкохолизма са като лека настинкаЯсен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Е, хайде холан....цял свят и цял живот народа се целува,независимо от гриповете, при всички положения ми изглежда по-добре от "ZAEBIN", и в контекста на това преди седмица отивам на "Четвъртък пазар"-а за кестени и ...вървейки и зяпайки чувам следния диалог между два елемента на по няколко питиета....Единият казва..."а бе...мани тия целувки!, има гррип!" а другият: "виж сега, мили ми приятелю, кат идеш да цАлуваш някой , дет не си сигурен кой е и къв е ...и ядеш чесън и всички микроби - аут!" Лелееееееееееееее, ходех и се смях сама после....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение"виж сега, мили ми приятелю, кат идеш да цАлуваш някой , дет не си сигурен кой е и къв е ...и ядеш чесън и всички микроби - аут!"
Няма начин и да се пристрастиш към някой с дъх на чесън,ако все пак се излъжеш да го целунеш.
А за болестите предавани по този начин,мисля че всички се сещат...Засягат основно мозъка и нервната сиситема,причинявайки повишаване на нивата на някои хормони.Наричат ги с различни поетични имена....
Накратко казано това са болести,за чието лечение е необходимо време.Но понякога и цял живот не стига за пълно възстановяване..
...и универсално лекарство за тях не съществува..Последно редактирано от cecoa1; 12-12-09, 11:05.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Така е.Това могат да са и хубави неща,ако не бях припомнил,че "нищо хубаво не трае вечно".
Иначе съм оптимист за съществуването на "хубави неща",но реалноста се опитва да ме разубеждава постоянно.Затова и подсетих за тяхната нетрайност...като по този начин потвърждавам съществуването им,дори и не винаги видимо за нас.
Идеята за тема "събота сутрин" е добра но едва ли ще намери много почитатели(просто няма много хора на линия тогава).
По-скоро идеята за тема в която се пишат само хубави неща е по-привлекателна,но все пак си е утопично неизпълнима(твърде много и разнообразни характери има Тук,за да определят еднозначно хубавите и лошите неща).Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар