Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не си купувайте Acer

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от ANARCHY
    наистина асус поне за мен са едни от наи-добрите стига да знаеш точно какво искаш и от каде да го купиш
    имам връзки в един магазин та мога да направя нещо по въпроса
    но нали знаеш услуга за услуга
    Асус-ите ги отписах вече поради по-късата гаранция. А иначе - определено ще ми е по-лесно, бързо и приятно да си избера компютър, отколкото да си играя да ти правя маршрут по сканирани топографски карти

П.П. Освен това, ако съм на твое място, хич не бих разчитал на маршрут, който някой друг ми е направил, гледайки по карти, без да е минавал по него.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

не проблемът ми е много по различен трябва ми едно ремарке да си докарам един леко разбит джип от плевен
      а иначе за асусите не съм съглсен с тебе наи малкото че една гаранция от три години оскъпява с още поне 1000лв а за толко пари можеш да подмениш всяка една част при мен

Коментар

...гаранция от три години оскъпява с още поне 1000лв а за толко пари можеш да подмениш всяка една част при мен
        Кви са тези Нотбуци дето се оскъпяват с "поне" 1000лв.???
        За повечето НР-та има удължаване на гаранцията (докупува се тъй нареченият carePack) виж тук и тук и си избери нещо което те устроива

Коментар

Оскапяват с 1000лв? Ами той става безценен.
          B+

Коментар

alex_markov прав си но за асусите не е точно така гаранцията не винаги говори за качеството ,а и не споменавам колко проблеми има при подмяна с гаранция лично мнение никого не карам да се съгласява
            а според мен наи-добирия вариант е компонент по компонент с отделна гаранция за всичко и да можеш всичко по всяко време да подменяш,често излиза доста по изгодно стига да го можеш

Коментар

...а според мен наи-добирия вариант е компонент по компонент с отделна гаранция за всичко и да можеш всичко по всяко време да подменяш,често излиза доста по изгодно стига да го можеш
              За десктоп съм съгласен с теб, но за Нотбук, НЕ. Зглобките са боклуци (или поне тези които съм виждал) и си трябва НР или нещо подобно

Коментар

не проблемът ми е много по различен трябва ми едно ремарке да си докарам един леко разбит джип от плевен
                Е те това пък е хептен ... Смяташ да караш офроуд, влачейки ремарке с джип?!? Е това ще да е интересно приключение. Ако тръгнеш - викай да гледаме сеир!

а иначе за асусите не съм съглсен с тебе наи малкото че една гаранция от три години оскъпява с още поне 1000лв а за толко пари можеш да подмениш всяка една част при мен
                Това пък с 1000-та лева от кой палец го изсмука. Допълнителна тригодишна гаранция за НР излиза повече от 2 пъти по-евтино от тази сума. И определено по-евтино от нова дънна платка. Естествено, че нямам и най-малкото намерение да си подменям която и да било част при тебе за 1000-ка

Първоначално публикуван от alex_markov
                виж тук и тук и си избери нещо което те устроива
                Ей с тези линкове ме уби! щото са към сайт на Мост. А пък днес в късния следобед бях в Мост, където имаха изложени само ASUS, LG и Benq. На изричен въпрос предлагат ли други марки като НР и Тошиба, получих отрицателен отговор ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Единият не е към Мост
                  А Мост са Wholeseller на HP което значи че продават на фирми, не на крайни клиенти, по-добре избери вторият линк.

Коментар

е ти ме изуми
                    да не искаш да кажеш че е невъзможно да се качиме до 7 рилски езера и обратно с едно ремарке и 2-3 джипа на него хахаха
                    проблемът ми е че ми трябва ремарке което да прекара един леко разбит джип по една широка магистрала подчертавам по магистралата не до нея
                    а относно 1000-те лева говорех не за хп а за асус и признавам от мене да мине не е 1000лв а е към 750лв

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                      Единият не е към Мост
                      А Мост са Wholeseller на HP което значи че продават на фирми, не на крайни клиенти, по-добре избери вторият линк.
                      Втория линк го знам. Днес им бях на гости даже.

а относно 1000-те лева говорех не за хп а за асус и признавам от мене да мине не е 1000лв а е към 750лв
                      Пак си мноого далеч! Допълнителна гаранция за НР:

Срок: 3 години
                      Партиден номер: U4395E
                      Цена (ЛВ без ДДС): 328.57
                      Ниво на обслужване: Ремонт в оторизиран сервизен център.
                      За 4 години е 445 лв. Т.е., във всички случаи е далеч под сумата, с която се опитваш да ме уплашиш.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Остави го момчето ясно е че не е в час!
                        "1000 лв." "смяна при мен" "имам познати в един магазин" ебати глупостите.
                        no signature no problems

Коментар

може да не съм в час знам ли....
                          а все пак някои хора не допрочитат написаното от мен казах 750 лв не за хп а за асусите....

Коментар

Я вижте тази глезотийка ,тип детска играчка.Сигурно за гаранцията ще искат 2000лв,по логиката на колегата с 1000лв.
                            http://www.sony-vaio-ux280p.netfirms.com/
                            B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                              Я вижте тази глезотийка ,тип детска играчка.Сигурно за гаранцията ще искат 2000лв,по логиката на колегата с 1000лв.
                              http://www.sony-vaio-ux280p.netfirms.com/
                              егати гнусната страница тва и някой wizard на word да пуснеш по-добре ще стане, никога не бих си купин нещо от фирма дето има такъв сайт
                              иначе машинката изглежда готина
                              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                                егати гнусната страница тва и някой wizard на word да пуснеш по-добре ще стане, никога не бих си купин нещо от фирма дето има такъв сайт
                                Вярно е рядко некадърно направена. Да не говорим, че е хостната на някакъв безплатен сървър. При положение, че човек може да има собствен домен и сайт като хората за по-малко от 100 лв на година, подобен подход към търговията просто не подлежи на коментар ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X