Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак простотий

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пак простотий

Вчера със Соти отиваме в едно село при едни авери. Влизаме в един стопански двор и виждам аз там един москвич приготвен за скрап. Веднага ми светна, че тук ще има простотия и се метнах през глава. Решаваме да сгазиме москвича с джипа обаче се усещаме, че е затиснат от 3 страни с ремъркета от автовози, а от четвъртата има голяма камара пръст и до нея голама дупка. Решавам аз, че москвича ще мине през автовоза и го връзваме с едни яки стоманени въжета фи 30мм. Засилвам се и целата газ и трескам москвича в ремъркето и половината москвич мина другата нещя. Разкачваме и връзваме автовоза да го махнем, че ми пречи на москвича. Давам целата газ и го понесох, но за кратко. Джипа спря се едно в стена се удари. Слизам и гледам нема гуми нема ос и ремъркето неколко тона заорало в земята като плуг и нема мърдане. Дърпахме от тук дърпахме от там не помръдва. Викам на Соти вади въжето ше го скубем с лебедката. Минавам от другата страна и го връзвам горе високо на тия железа дето са за втория етаж. Пуснахме лебедката и онова железо почна да се вдига. Колкото повече се вдигаше толкова по лесно ставаше. И тогава дойде проблема. Прехвърли кантара и се преобърна целото ремърке и там дето бяхме закачили куката на лебедката, желязото потъна в земята от удара. Гледаме ние и не верваме на очите си, че сме толкова прости. Джипа блокиран и неизползваем. Решаваме да повдигнем някак си ремъркето и намираме лост. Обаче онова тежи не можем да го мръднем. Подпрехме го и решаваме да копаем за да стигнем до куката. Не стига, че куката затисната под неколко тона желазо ами паднала точно в купчина с конски тор. Станахме на свине, а вода нема. Цистерната гръмнала миналия месец. Полудехме. Извадихме куката и вече бех бесен. Връзвам квото е останало от москвича и търса отмъщение. Тръгвам и все едно отзад нема нищо. Изсилих се към един бетон и в последния момент навих волана и москвича у бетона прас и стана с метър по къс. От там задна и почвам да му се катеря. Соти нали си е нинджа почна със шутове да му намества ламарините за да ми стане по удобен. Минах му от зад и му се качих у багажника. После на задна го блъснах 20-30 пъти и го направих на нищо.
    След час и половина умопомрачение се сетихме къде сме и за кво сме и се поуспокоихме
    Има и малко видео матерял ама е много груб и не е за гледане
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Re: Пак простотий

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
    Веднага ми светна, че тук ще има простотия и се метнах през глава.
    Мааалей, луди за връзване ! Кой ви е дал на вас джипки да карате бе?!?

А аз го чакам да взимаме мерки за защита на резервоара ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Нищо де дай да погледаме малко

Коментар

Вчера със Соти отиваме в едно село при едни авери. Влизаме в един стопански двор и виждам аз там един москвич приготвен за скрап. Веднага ми светна, че тук ще има простотия и се метнах през глава. Решаваме да сгазиме москвича с джипа обаче се усещаме, че е затиснат от 3 страни с ремъркета от автовози, а от четвъртата има голяма камара пръст и до нея голама дупка. Решавам аз, че москвича ще мине през автовоза и го връзваме с едни яки стоманени въжета фи 30мм. Засилвам се и целата газ и трескам москвича в ремъркето и половината москвич мина другата нещя. Разкачваме и връзваме автовоза да го махнем, че ми пречи на москвича. Давам целата газ и го понесох, но за кратко. Джипа спря се едно в стена се удари. Слизам и гледам нема гуми нема ос и ремъркето неколко тона заорало в земята като плуг и нема мърдане. Дърпахме от тук дърпахме от там не помръдва. Викам на Соти вади въжето ше го скубем с лебедката. Минавам от другата страна и го връзвам горе високо на тия железа дето са за втория етаж. Пуснахме лебедката и онова железо почна да се вдига. Колкото повече се вдигаше толкова по лесно ставаше. И тогава дойде проблема. Прехвърли кантара и се преобърна целото ремърке и там дето бяхме закачили куката на лебедката, желязото потъна в земята от удара. Гледаме ние и не верваме на очите си, че сме толкова прости. Джипа блокиран и неизползваем. Решаваме да повдигнем някак си ремъркето и намираме лост. Обаче онова тежи не можем да го мръднем. Подпрехме го и решаваме да копаем за да стигнем до куката. Не стига, че куката затисната под неколко тона желазо ами паднала точно в купчина с конски тор. Станахме на свине, а вода нема. Цистерната гръмнала миналия месец. Полудехме. Извадихме куката и вече бех бесен. Връзвам квото е останало от москвича и търса отмъщение. Тръгвам и все едно отзад нема нищо. Изсилих се към един бетон и в последния момент навих волана и москвича у бетона прас и стана с метър по къс. От там задна и почвам да му се катеря. Соти нали си е нинджа почна със шутове да му намества ламарините за да ми стане по удобен. Минах му от зад и му се качих у багажника. После на задна го блъснах 20-30 пъти и го направих на нищо.
        След час и половина умопомрачение се сетихме къде сме и за кво сме и се поуспокоихме
        Леле Йори, вие сте идиоти за връзване ако го продаваш тоя адреналин дето го трупаш ще станеш милионер
        no signature no problems

Коментар

Кво ли не правят тихата лудост и полета на въображението

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
            Кво ли не правят тихата лудост и полета на въображението
            Тя тяхната въобще не е тиха, ако съдя по описанието!!!
            Представи си какъв шум е било там!!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ смях се с глас, големи кретени сте
              трябва да направите филм подобно на старт в сктапа, само, че този ще е газ в скрапа :-)
              LZ1RED

Коментар

Хич не се притеснявайте - НАуката е измислила ЛЕКАРСТВА и за вашият случай ама са Скъпи и само със Специална рецепта

Коментар

"отиваме при едни авери" .. ама аверите ги немаше никъде споменати после съвсем зарад рускага автомобилна гордост сте си били там ...
                  не че има нещо осъдително в това де, ама нема какво да се крие
                  давай видеото )
                  А от това може и друга тема да излезе - "Разходки с неочакван край"

аааа междудругото ! имам някъде към 5 тона метал за скрап - въздуховоди, стомана и какво ли не .. на 20 км от София - ако някой му трябва да казва.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
                    "отиваме при едни авери" .. ама аверите ги немаше никъде споменати после
                    Аверите снимаха с телефоните до колкото можеха и се търкаляха по земята от смах

Коментар

Е хубава работа ,ние откъде да знаем ,че не си измисляте със Соти. Пускай киното.
                      B+

Коментар

Аз им вярвам

Коментар

Дай видеотоооооооо или поне някоя снимка-това трябва да се види задължително

Коментар

Не ме юркайте за видеото защото е отвратително, снимано е с телефона и нищо се не види. Соти до като снимаше говореше по неговия телефон, риташе по москвича и изобщо не става за гледане. А и разговорите не са за слушане.
                            Обещавам качествено продължение на случката с публика и качествено видео. Вярвайте ми не си заслужава да се гледа.

Коментар

Не ме юркайте за видеото защото е отвратително, снимано е с телефона и нищо се не види. Соти до като снимаше говореше по неговия телефон, риташе по москвича и изобщо не става за гледане. А и разговорите не са за слушане.
                              Обещавам качествено продължение на случката с публика и качествено видео. Вярвайте ми не си заслужава да се гледа.
                              Аз, долуподписаният, потвърждавам, че днес по обедно време гледах от екранчето на мобилен телефон филмче, от което стана ясно, че тия двата са си пълни идиоти и луди за връзване. Също така потвърждавам, че показаното на видеото се връзва с онзиденшните твърдения на Йори, че куката на лебедката му е затисната от бая килца старо желязо
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X