Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се свири с уста

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се свири с уста

Първоначално публикуван от Симеон
    Един от моите работници (Любчо) може да се уригва непрекъснато, както и да пърди навън-навътре!
    Ъссяде чудна работа.И аз съм пърдял на вън ,ама навътре да пръднеш ша даи голям маисторлъкА к'о ша каите ?? Я да видим коментар по въпроса, може пък и да съм изостанал в техниките
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Абе този, щом може да пърди навътре, в морето може и риба да лови така.
      sigpic

Коментар

Абе, той който може-го може, не е задължително да е в морето за да засмуче паламуда
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

За свиренето........ аз мога само без пръсти .
          опитвала съм да се науча но от опити ме заболяваше главата ...
          и се отказах .

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
            ...и се отказах...
            Това обяснява една история с прилепче. Ако можеше да свириш хулигански, то би се изстреляло като ракета към свободата и простора.

Поздрави!
            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
              За свиренето........ аз мога само без пръсти .
              Ми,то с пръсти няма да е удобно
              Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                Може може
                Цъ,неможе

Коментар

Ровейки из форума случайно попаднах на това и воистина се хилих на глас сама в апартамента като лудо...виждам, че е стара тема, но не мога да се сдържа да не цитирам бисер от кандидат-студентски трудове влизащ в контекста, макар и на шега и ....ако случайно не знаехте до сега, вече знете, че "Янко музикантът сам си правел свирки"

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                    Ровейки из форума случайно попаднах на това и воистина се хилих на глас сама в апартамента като лудо...виждам, че е стара тема, но не мога да се сдържа да не цитирам бисер от кандидат-студентски трудове влизащ в контекста, макар и на шега и ....ако случайно не знаехте до сега, вече знете, че "Янко музикантът сам си правел свирки"

Той Янко лесен,ми Янка.....

Коментар

Е, ако вземем да я мислим Янка....ще стане хем горещо, хем спамово...така че, ще се въздържа от предполагаемост...лично аз също не мога да свирна, ни с пръсти ни без пръсти, уточнено в истинския смисъл на възпроизвеждане на звук....всичко останало...по отношение как се свири с уста като фантазия относно словосъчетанието....е просто идея за малък разказ, но не и тук, щото ще ни набият...

Коментар

Абе и аз мога без пръсти,ама с пръсти не се научих,иначе съм знам,че с пръсти е значително по-интересно

Коментар

Значително по-интересно е , представи си гриф на виола и ако там няма пръсти, които да докоснат струните ще е голяма празнота...много е важно във всичко, което прави човек да влага изкуство и нежност по своему и също това което прави да е не между другото, а наистина пропито с обич, защото това е нещото , което градира и крепи света. Виж, ако искаш филма "Червената цигулка", а също и "Принцът на приливите" и там свиренето с уста има свой аналог....

Коментар

Това все пак е сериозна тема, притежанието на това умение може да се окаже дори животоспасяващо. Само да поясня, че говоря за издаването на звук с уста, а не за френска любов

http://www.metacafe.com/watch/yt-_0P...loud_tutorial/

Подходящ стринг за търсене е "how to whistle with tongue video"

Коментар

аз предполагам че колегата търси за "силно свиркане с уста" ,а не леко подсвиркване,но коментара ти е полезен все пак
                              [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

да, и тук наистина не става въпрос за френска любов...много странно защо се случва тази асоциация....става въпрос за силно свиркане съвсем прагматично и наистина животоспасяващо....представете си момент в който колабираш на спирката от ниско кръвно, обаче никой не вижда и ....вземеш та свирнеш яко, ако случайно не си умрял междувременно и ....народа идва при теб и те спасява, но..... също така защо пък да не сме малко по-фантазни и ако не можем да свиркаме, можем поне да се насладим на нечия околна свирня....с уста, която също те кара да спреш и да се ослушаш...

http://vbox7.com/play:fc1a66d2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X