Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ммммм дааа!!!!!!Ферари катастрофира в студентски град!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ммммм дааа!!!!!!Ферари катастрофира в студентски град!

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Верно да не издребняваме...Точно този модел на Ферари е с централно разположен двигател...ама в случая това няма значение...Вие този завой знаете ли го?(че в профила не пише от къде сте)И с Трабант да сте,ако не сте подготвен,завоя е ГОЛЯМА изненада,повярвайте...
    Уйкепедията и ние я ползваме...Ама двигателя на Калифорнията е V8
    абе уйкипедия уйикипедия .. вие името махнете картинката погледнете
    има предно средно разположен двигател и задно средно разположен а точно тоя 4л V8 е отпред разположен
    от столицата съм да (в профила пише)
    и студент там до завойте
    да ... ако наистина минавате от там за сефте може и да се окаже изненадата... както беше изненадата накрая на АМ Тракия .. с кръговото
    Here is a test to find
    Whether your mission on earth is finished;
    If you are alive, it isn't.

Коментар

Завоят си е гадничък. И на други бегачки са им "падали чарковете" на тоя завой.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Louis Преглед на мнение
        абе уйкипедия уйикипедия .. вие името махнете картинката погледнете
        има предно средно разположен двигател и задно средно разположен а точно тоя 4л V8 е отпред разположен
        от столицата съм да (в профила пише)
        и студент там до завойте
        да ... ако наистина минавате от там за сефте може и да се окаже изненадата... както беше изненадата накрая на АМ Тракия .. с кръговото
        За мотора няма да спорим,безмислено е... В профила го пише...от сега,бързо редактирате....И на Тракията съм се нагледал на обърнати по таван возила...Защото на картинка завойчетата излеждат добре,ама друг да ги взима...Тъпо замислени и предоставка за трошене на коли(било ладички или ферарита)
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе без да го знам тоя завои мога да кажа едно нещо. Кретеноидни фукливи идиоти си получиха урока. Сега се надявам тоя да го уволнят и да ходи хамалин на гарата за да види как се вадят мангизи за Ферарита. Пазете се от тия.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Едно време им викаха " Пияните завой " и са много коварни особено при лека мараня. Да ли са карали бързо от клипа не се разбира. Че толкова години не сложиха легнали полицай и общината има вина. А и нещо не разбрах, само защото кара ферари или там каквито и да са машинките и с какъвто си там двигатели ще му завиждаме и ще плюем по тях сякаш сме безгрешни. Само защото сме имали късмет да не ни снимат в такива ситуации и да ни изтипосат в нета." Прекаления светец и богу не е драг."

П.П Ограничението там е 40 км. но и с тази скорост си пак там дето е и този с ферарито.

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
              .....
              Вие господине въобще видяхте ли и двете клипчета? Ама и двете и от край до край. Ако сте ги видели и още не знаете дали от завист говорим така за шофьора на Ферарито, аз нямам коментар /абе имам ама не е за пред хора/.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Според мен завистта доминира,определено водача на ферарито е надценил възмжностите си,но да попитам има ли някой който да не е правил ПТП?
                ПАВКО
                0888802068

Коментар

За сега не съм правила ПТП .... и се старая да не карам като идиот ... не казвам, че не нарушавам правилата за движение, но не го правя системно или защото месля, че не важат за мен ....

Всеки може да натиска педала на газта и да дефилира по лентите - малко са тези, които го правят без да създават напрежение сред околно движещите се участници в движението и ситуации "бум-тряс"

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Това, ако не се лъжа за мястото, е супер гаден завой между другото. Правен все едно нарочно да се трошат коли. И точно там има мноооого потрошени от всякакъв калибър.

За останалото - без коментар.
                    а-а-а много си е убав завоя - с пасата се взима с 60 без никакви притеснения...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                      Според мен завистта доминира,определено водача на ферарито е надценил възмжностите си,но да попитам има ли някой който да не е правил ПТП?
                      Да, има - аз. За над 6 години и доста навъртяни километри...
                      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        а-а-а много си е убав завоя - с пасата се взима с 60 без никакви притеснения...
                        С пасата може. С жигулка обаче е притеснително.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С пасата може. С жигулка обаче е притеснително.
                          а па за жигулка е сложен един кръгъл знак, на който пише 40 ... е те с 40 се минава със всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            а па за жигулка е сложен един кръгъл знак, на който пише 40 ... е те с 40 се минава със всичко.
                            Ти навсякъде ли караш с 40 или 50 в града? Съвсем никога ли не си позволяваш да вдигнеш и повече? Дори да няма движение, дори да е сухо и да няма кьорав пешеходец?

Ако да, поздравления. Ако всички спазвахме закона и правилника до последната запетайка, нужда от KAT изобщо нямаше да има.

Просто завоя е коварен и опасен, а не е обезопасен от рано, като хората. Иначе имат навика да слагат легнали полицаи на места, където нуждата от такива е меко казано спорна, но на места, където очевидно трябват, от години не правят нищо.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ти навсякъде ли караш с 40 или 50 в града? ...
                              всъщност да. Но не това е интересното.

Каквото и да обезопасяваш, означаваш и каквото друго се прави, има места по пътищата, които просто събират идиотите в канавката. Това е добре, защото по този начин се разреждат идиотите, без да страдат невинни хора. Обезопасиш ли това място до степен да не стават повече бели отколкото другаде, ще повдигнеш общото количество ПТП. Тъжно, но сме такова племе.

---
                              На пътя от Вакарел за Панагюрище, има един изход от Асарел-Медет, на който има два знака STOP един над друг на един колец. Познай какво е било, за да сложат втория. Мисля, че това е максимумът, който трябва да се прави за тези участъци.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Това е добре, защото по този начин се разреждат идиотите, без да страдат невинни хора.
                                Точно тук не си прав, за съжаление. Често покрай "разреждането" на идиотите страда здравето и имуществото на съвсем невинни хора.

Когато на някое място от пътната мрежа има концентрация на ПТП, би следвало да се анализира каква е причината за това, и да се вземат съответните мерки, ако това е възможно. Ако карат алтаво, направи така че да ги накараш да не карат така. Как става това е ясно на всички.

Защото да кажеш "Майната му, да се трепят идиотите" не е решение. Не се трепят само те, за съжаление. А и абсолютно всеки е попадал в ситуация, в която пътя го е изненадвал. Или пък го е изненадвал някой "идиот".

В тоя смисъл, недоразумението между банка "Токуда" и един от блоковете на ТУ, на 200 метра от въпросния завой, също винаги искренно ме е учудвало с какво преназначение е.

Ако накой не се сеща за какво говорим, ето ги:

На картата недоразумението е още по-очевадно.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X