Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ммммм дааа!!!!!!Ферари катастрофира в студентски град!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ммммм дааа!!!!!!Ферари катастрофира в студентски град!

да бе, завоя им виновен. По тоя завой съм минал между 500 и 1000 пъти. Не само, че не съм се блъснал, но и не съм видял други да го правят.

Коментар

Там наистина е кофти, ама вижте само как се изнесе преди завоя и в крайна сметка дупето си влезна чисто в насрещното.
      Георги Тонев

Коментар

Бесен съм. Вместо трактора можеше да е майка с дете. Как може така да се кара в града. Тия са за затвора.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ако човек минава за пръв път и не знае за този завой...хм,кофти...90 градусов е...и както се каза по-горе,направен с незнайно каква цел...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Даде.И 180 градуса да е завоя ако подходи с необходимата скорост не видждам как ще се случи подобно нещо.Това че го взема на форсаж е глупостта на един дегенерат.

Коментар

Значи рекламната кампания е била успешна. Изводът от случката с рекламните автомобили на Малборо е: Цигарите са опасни за вашето здраве!
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Завоя наистина си е кофти, ама ако човек си кара нормално няма да има проблем. Няма как да е имало майка с дете(поне не нормални) там, защото багерчето или каквото е това там си е спряно на пътя в насрещното.
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Тези автомобили са рекламни на Марлборо. Да му мислят Филип Морис на кого са дали да ги карат. Шофьорите най-вероятно не са българи, а разходите - в евро.
                  Да си търсят парите от професионалния водач, на когото са го дали, плюс акта за тоя кретен и да си оправят другата колица и трактора Това е най-малкото, което би струвала гъзарията в тоя случай. За такова каране в града ако зависеше от мен бих наказал по-сурово каскадьора.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    ...заден мотор...
                    само една попраФка... мотора е предно разположен и предаването е дзадно да
                    по темата... ми то кво да се каже... кеф кеф ... сигурно трябва да има кеф да блъснеш кола за няколко стотина хилки
                    Here is a test to find
                    Whether your mission on earth is finished;
                    If you are alive, it isn't.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Завоя наистина си е кофти, ама ако човек си кара нормално няма да има проблем. Няма как да е имало майка с дете(поне не нормални) там, защото багерчето или каквото е това там си е спряно на пътя в насрещното.
                      Ми тсъ! Мен ме изненада първия път. А нито карах бързо, нито въобще бързах за някъде. Пътя до там е широк и равен. Често няма и никакво движение (моя случаи). Виждаш че има някакъв завой, но по никакъв начин не можеш да предположиш че е толкова остър. Абсолютно нелогична история. Това все едно е правено нарочно, за трошене на коли. Ако сложат по един легнал полицай и в двете посоки, вероятно ще коригират положението до някъде. Обаче в момента си е ултра ненормална работа. И ако поседите там час-два в подходящото време, ще видите доста скърцащи спирачки и свирещи гуми.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Louis Преглед на мнение
                        само една попраФка... мотора е предно разположен и предаването е дзадно да
                        по темата... ми то кво да се каже... кеф кеф ... сигурно трябва да има кеф да блъснеш кола за няколко стотина хилки
                        И аз да те попраФя,моторЯ е средно разположен...А по темата...с ладичка,като го минах тоя завой първия път се изпотих...защото не го знаех...Пък ако карах Ферари,резултата(резила),може би щеше да е същия.И както sparky отбеляза,в този ,,регион'' има изобилие от подобни местенца...Аз се сещам за участъка между ,,Младост''-3 и Горубляне...същото завойче...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          И аз да те попраФя,моторЯ е средно разположен...
                          да не издребняваме http://en.wikipedia.org/wiki/Front_m...l_drive_layout

завойте се взимат както си трябва с каквато и кола да си ... просто нещо момчето не го взе както трябва не прецени ситуация и т.н.
                          Here is a test to find
                          Whether your mission on earth is finished;
                          If you are alive, it isn't.

Коментар

...А по темата...с ладичка,като го минах тоя завой първия път се изпотих...защото не го знаех...Пък ако карах Ферари,резултата(резила),може би щеше да е същия.завойче...
                            На бодлива крава Слави ферари не дава.

Коментар

с ладичка,като го минах тоя завой първия път се изпотих...защото не го знаех...
                              Точно същия случай при мен.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Louis Преглед на мнение
                                да не издребняваме http://en.wikipedia.org/wiki/Front_m...l_drive_layout

завойте се взимат както си трябва с каквато и кола да си ... просто нещо момчето не го взе както трябва не прецени ситуация и т.н.
                                Верно да не издребняваме...Точно този модел на Ферари е с централно разположен двигател...ама в случая това няма значение...Вие този завой знаете ли го?(че в профила не пише от къде сте)И с Трабант да сте,ако не сте подготвен,завоя е ГОЛЯМА изненада,повярвайте...
                                Уйкепедията и ние я ползваме...Ама двигателя на Калифорнията е V8
                                Последно редактирано от бат'Марто; 18-11-09, 00:01.
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X