Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цирк Масларова

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Цирк Масларова

    Дълбоко съм възмутен от главния прокурор за свършената работа от него и всички взели участие срещу госпожа Масларова.Как може с такъв почин да се тръгва срещу нейната вездесъща и конституционно-правова чистота на досието й.Напълно съм обеден, че 19 мил. изразходени за строителството на въпросната сграда са оправдани и усвоени възможно най-добре до всеки болт и табела.В тоя смисъл табелите са явно последен писък на държавната нужда щом са за 35 хил. лв.
    Е, как може ? Ние, брашняните чували в лицето на народа сме дълбоко афектирани от деянията за която тя ще бъде съдена и подложена на "чудовищна клевета" Ако тя бъде осъдена народа ще се принуди да става аскет.
    Последно редактирано от Redo; 06-11-09, 19:54.

  • #2
    До: Цирк Масларова

    Днеска доста се пошумя за тази Старозагорска трагедия така да се каже .Искам вече депутати в затвора време е.....




    Няма никакъв героизъм в това самосваляне на депутатския имунитет както от Станишев, така и от Емилия Масларова. Просто и те и техните съветници отлично знаят, че при това парламентарно мнозинство така или иначе исканият имунитет ще им бъде свален в пленарна зала.
    Позата на жертвоготовни мъченици може да заблуди само крайните привърженици на столетницата. Точно тук в поведението им прави впечатление неуважението им към институциите, каквото именно политиците от висок ранг не трябва да си позволяват.

    И за Станишев и за Масларова това са или политически натиск или „чудовищна клевета”. Нямам особено високо мнение за съдебната система, но когато те разследват една година и материалите са в 250 тома най-малкото е да се запитаме за какво става дума. Разбира се не става дума за костюмите, обувките и бижутата на социалната министърка, която има право да ги носи дори и когато раздава помощи на бедни и сираци. Става дума за едно просто сравнение – ако Ковачки го гонят за 16 милиона неплатени данъци, какво да говорим за министър, който е ощетил държавата с близо 10 милиона. И това е най-малката сума?

    От личен опит мога да ви кажа, че по европейските програми почти не се разглежда проект, в който строителството от първа копка до обзавеждането е по-скъп от 550-560 евро на кв.м. или около 1100 лева.(Програма за развитие на селските райони, мярка 312). Просто и нашите и европейските експерти са приели, че от тези цени нагоре има опасност от спекулации и няма ефективност.

    Когато обаче правиш не ново строителство, а само ремонт и то на административна сграда, какъвто е този в Стара Загора и за него са платени по 2400 лева на кв.м. или общо над 18 милиона лева, това минава всякакви граници. Само табелките по вратите струват 35 000 лева, за да могат социално слабите и бедните да се ориентират правилно в луксозна обстановка. Това вече е цинизъм. Още повече, че е замесен и съпругът на въпросната министърка. Между другото според експерти такава дейност не би трябвало да струва повече от 5 милиона лева.

    Е, има както мед и масло, така и мед и жило. Питам се кой ще поеме отговорността, след като тези пари са били отпуснати от излишъка, който сега толкова много ни трябва? Може би Станишев? Едва ли, той си има други дертове, пак с прокуратурата. Вероятно финансовият министър Орешарски? Също малко вероятно – той ги е дал според решение на МС. Или пък президентът Първанов, до когото същата Масларова направи пътека, за да я изберат за министър?

    И докато работата с премиера е ясна – може да получи най-много „мъмрене” заради непредпазливост с боравене със секретни документи, то при Емилия Масларова нещата стоят по-иначе. Все пак престъпление по чл. 282 от Наказателния кодекс си е нещо сериозно.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    Коментар


    • #3
      До: Цирк Масларова

      Явно само на мен ми е до ирония към нейната особа.Ако сметне за редно някой колега с права може да премести темата в сериозен раздел.С цел да се получи дискусия по наболелия проблем.Щот тея 19мил. не са за реконструкция на Тайпе 101

      Коментар


      • #4
        До: Цирк Масларова

        Такава тема и подобни разисквания са извън интересите които ни събират в този форум.Да не замърсяваме доброто с политика.

        Коментар


        • #5
          До: Цирк Масларова

          Не съм голям фен на ББ. Но, че разчекна/ва "комуняги.оод" не мога да отрека. На очулатите демократи преди двайсе години не им стигна куража. Май щото бяха от котилото...

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X