Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Правата Ви при проверка

Свий

X
- 

До: Правата Ви при проверка
За съжаление тук не е приложимо. Съставят ти протокол, подписваш или не на място, без да слизаш от колата и си свободен
 Там наистина схемата е малко по-различна и води до подобен куриоз, особенно сега, когато е разрешено заснемането на видео на действията на милицията. А преди всичко всеки един се страхува да не изхвърчи от системата на вътрешния ред. 
Въпреки, че и тук, ако поискаш номера на значката, с умен вид запишеш номера на колата им и имената на проверяващият и кажеш, че ще звъниш и даваш жалба в комисия по корупцията .... предполагам резултатът ще бъде същият ...Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
 - 

Отношението на полицаите към водачите в БГ е същото,говори се на "ти" и в повечето случаи се демонстрира презрение (особено в случаите,когато виждат,че няма да ги "огрее"),просто ми е отвратително.
В България разрешено ли е такова заснемане на униформени?

Коментар
 - 

http://vbox7.com/play:b9c152c6
Това е и първата част.
Е тука вече си е гавричка...
 Пълно шоу.

Коментар
 - 

А какви са нашите права при проверка ми е интересно
 Какво бихме могли да направим при следната ситуация: Спират те за проверка - Шофьорът е изряден, с поставен колан, НО полицаят ти е метнал мерака и решава да те прецака и казва че ще ти пише фиш или акт че си без колан. 2 полицаи срещу 1 шофьор 
 Как аджеба да докажа че съм бил с предпазен колан когато са ме спрели 
 Има сигурно и още такива моменти в които си сам и има вариант ако са ти метнали мерака да не можеш да се отървеш 

„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
 - 

А как стои технически въпроса със светлопропускливостта на затъмнените прозорци.Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
За камерата прозореца е затъмнен, а за уреда-не?
Някой ако може да го обясни.Последно редактирано от s_s1; 06-11-09, 15:50.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
 - 

Вероятно стъклата са облепени с поляризирано (или подобно) фолио. Гледай внимателно клипа и ще видиш, че под различен ъгъл на гледане (заснемане) прозрачността е различна. Съответно уредът мери под ъгъл 90 градуса където затъмнението е минимално.
Коментар
 - 

Аз пък си снимам в колата. Колата е моя и не виждам причина да не мога да снимам. Мярка за сигурност срещу грабеж
. Какво-като влезе униформен полицай в учреждение и да спрат надзорните камери ли?! Беше обявена инициатива на МВР, да се снимат полицаите в издънка(най-вече с мобилни телефони) и да им се пращат клиповете. Това е последното, което съм чул по въпроса.

Коментар
 - 

Ами да- елате с мен до колата е устна заповед, издадена от длъжностно лице при изпълнение на служебните му задължения.Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнениеДобре де,как стои въпроса при нас,в БГ? Има ли някой представа?
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар