Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приключения с HUMMER, Тахо и ДТ-70 :-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Приключения с HUMMER, Тахо и ДТ-70 :-)

Найстина супер история и много добре разказана ))

Коментар

Нека разкажа и аз нещо - лична случка:
      Пролет, зеленина, роднино-приятелска компания сме на гости на тъста и тъщата в едно монтанско село. Решавам да отида за риба на близък язовир, на който и преди съм ходил. Труднодостъпен е, но пък няма живо пиле на него. Предупреждават ме, че до там няма да стигна с колата - Пасат комби. Имало много вода по полето и било невъзможно с кола. Това ми трябваше - Кой бе, пасата ли...само гледайте . Даже навих и другия гостенин да тръгне с мен. Все пак риболов ще има, струва си риска. Речено-сторено. Тръгнахме ние, минахме около 4-5 километра през поле и черни пътища безпроблемно. В една низина в полето обаче под тревата се оказа тресавище. Естествено - затънахме прилично. Подлагах стелки, бутахме, дърпахме - нищо. Ще звъня за помощ, ясно е, ама ме е срам - нали се "изхвърлих" прилично преди да тръгна. Баджанака! Тогава караше един Санг Йонг - идеален за вадене на закъсали пасати. Вадя мобилния - сигнал....няма. Хайде една разходчица. Наляво, надясно - нищо. Изкатерих се на едно хълмче - хоп, една "чертичка" излезе. Супер, звъня аз, вдига баджо и почва да ми се подиграва и да се смее. Прав е човека, предупредиха ме да не ходя. Добре де, уточняваме къде горе/долу съм и той тръгва. Изкара ме за секунди. Прибираме се безславно. Седнахме да обядваме, а баджо ме скъсва от кодоши. Не ми даде секунда почивка. Всички умират от смях, аз страдам от наранена гордост...! Обаче на баща му му писна в един момент целия садизъм и подхвърли - той Митко много те бъзика, ама що не разкаже как вчера на 20 метра от там окопа джипа по същия начин, та ходих да го вадя с трактора...
      Туш! Баджо моментално спря с майтапа . Та така с джиповете и тракторите...
      Honda XR600
      Kawasaki KLX650
      Honda XL600V Transalp
      +359 888 6З5 9З4

Коментар

супер е разказчето... "Щом има сила, ум не трябва" това ми взе въздуха...

Имах подобно приключение на яз. Искър с ТЛК-то... Заседнахме и докато аз и колегата търсехме помощ, третия "рибар" решил да ни изненада пробхайки да излезе с газ... съответно джантите не се виждаха като се върнахме с първия "трактор" - Нива (заседна, излезе с бутане), после с Паджеро (заседна, излезе с много бутане), събраха се 7-8 души, лопати... но не можахме да поместиме туча... накрая до близкото село, където тракториста беше на сватба (неделя късен следобед вече)... скъса едно въже и на втория опит с дебелото стоманено ни измъкна...
        И цялата работа заради една земна канавка незабележима заради бурените...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От: Приключения с HUMMER, Тахо и ДТ-70 :-)

Аз съм почитател на сайта "anekdot.ru". Там я четох тази история преди много време, но сега пак се смях докато я четях. Моят офф-роуд опит е малък. Откопавал съм кола от сместа глина+лед+сняг. Та много добре разбирам чувствата на участниците.

Коментар

След като гледах това - http://www.youtube.com/watch?v=lkirQ...eature=related - нямаше как да не се сетя за тази история
            Сякаш е правено по нея

Коментар

Нямат стигане мужиците, а този с белите панталонки е върхът. Жалко за хубавия бряг и зелената ливадка.

Коментар

Баща ми кара същия такъв ДТ75, като на последното клипче
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X