Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кал

Те това е кал. Ти кво си търсил там а?
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

много яко, кинекс да не си станал грънчар ?
      no signature no problems

Коментар

Еееееейййй, нали говорихме за сваляне на задна броня бе?!? Пък ти взе, че махна предната и то качествено

И като гледам в каква дълбока кал си се метнал, май си сложил дивите УжАС-ки в джоба си ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

май като се загледам това не е неговия джип? нали беше черен ?
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
            Да бе, верно! Ей, изпързаля ни. Налапахме въдицата чак до тежестите
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
              Първоначално публикуван от fanatic
              Да бе, верно! Ей, изпързаля ни. Налапахме въдицата чак до тежестите
              Дреме ви, нали е кално
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

ама гранда без броня е по хубав....
                само една тръба от пред и става супер

и на автомивката как са се радвали....
                LZ1RED

Коментар

Мене ме нема в цялата схема

Коментар

Той Соти е спеца в тая дисциплина
                    M.P.

Коментар

а защо не са снимали "спасителя" дето го е издърпАл /или може би е излезнал сам /

още помня какви кисели физиономии правеха по автомивките като видеха тойотата след разходка... и се започваше "сега имаме много коли", "ще затваряме" и т.н. А веднъж ми взеха 2лв повече, а след това установих, че въобще не са измили чимовете от тавана
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                        още помня какви кисели физиономии правеха по автомивките като видеха тойотата след разходка... и се започваше "сега имаме много коли", "ще затваряме" и т.н.
                        Аааа, това още не са посмяли да ми направят на мивката на "Радиал" под моста "Чавдар".
                        Само оня ден момчето си позволи да каже "Ама то много кал падна от тоя джип" (след като ми пода на клетката горе-долу толкова, колкото и джипката за да разкара калта), а негов колега се присъедини - с констатация, че само преди няколко дни е мил същия джип и пак е бил много мръсен
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

ако погледнете добре снимката ще видите, че задна броня няма (тука kinex да каже тай ли е или само ми се чини) ... може да се е отлюспила при ваденето
                          или kinex я е прибрал за всеки случай да си има

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
                            ако погледнете добре снимката ще видите, че задна броня няма (тука kinex да каже тай ли е или само ми се чини) ... може да се е отлюспила при ваденето
                            или kinex я е прибрал за всеки случай да си има
                            Не че ми е работа да казвам ама този ZJ няма нищо общо с WJ какъвто кара Kinex, така че стига пита неща които и той не знае...
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ма това не е моита кола бе. Аз ви казвам вие пак се бъркате. И модела и цвета са различни.
                              Иначе намерих същата глина ама трябва малко дъжд. ще ставам гранчар.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X