Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко смях на тема избори :-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко смях на тема избори :-)

Не знам кой е автора тъй че няма как да му запазя авторското право...
    VPetrov.photography

де да беше смешно... направо си е трагично...

все повече се убеждавам, че Костов работи за комунистите и Мисията му е да ос...ре "дясното пространство"
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А ето такива приказки объркват и съсипват работата.
      Костов не работи за комунистите. Те кои са? Къде са? Това е отдавна мъртва работа, и викането на Дръж комуниста! е нещо като Дръж крадеца - отвличане на вниманието от истинския проблем.
      Очевидно Костов работи за себе си. Т.е. мисли си че работи за себе си. За мене той е един нещастен човек с много тежка характеропатия и толкова. Той няма какво да предложи на публиката освен себе си, и не осъзнава че всичко е свършило. Като стара шаврантия, която и на 70 се облича като ученичка, пък после се чуди че не и връзва. Ама мерак. Зад това лице не стои нищо освен собственото му властолюбие и честолюбие.
      Не тичайте по фалшивата следа. Всеки който иска да го накаже свирепо, трябва просто да спре да го забелязва.

)) Хубави картинки. Крайно време беше да се появи и по тия земи социалния плакат.

Коментар

много е яко.с нетърпние очаквам филма

Коментар

Направо ми идва да ПУЦАМ от смях

Коментар

Аз нали не гласувам...
            Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X