Ето как отива групата на разходка - опред е леката кавалерия, отзад ударната група
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Още не съм се обзавел с Белаз, но ако го направя - няма проблеми
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Голди, не са ми интересни вашите разходки, за мен е интересно да видя красиви места и да се наслаждавам на природата, а не е самоцелно да се завра в локвата.
Голди, не са ми интересни вашите разходки, за мен е интересно да видя красиви места и да се наслаждавам на природата, а не е самоцелно да се завра в локвата.
Това за локвата е твоето мнение, иначе ние доста обикаляме и се радваме на доста красоти в природата.
Да не съм идвал с вас да не знаех.
Аз като отида някъде имам време да видя всичко, че и не се налага да тегля някого или той мен.
Ти пък веднага за най-лошото. Просто като някой закъса бива иваден веднага, после Белаза се пуска напред и вуала: готов път за минаване
Аз като отида някъде имам време да видя всичко, че и не се налага да тегля някого или той мен.
Голфовете са в друга губерния.
Джиповете които не излизат от асфалта - също.
Ти я пусна темата.
За мене за да опозная природата трябва да съм максимално близко до нея. Трябва да осещам нейната сила и величие, трябва да се страхувам поне малко от нея. Е... как да я опозная ако стоя на асфалта.
Голфовете са в друга губерния.
Джиповете които не излизат от асфалта - също.
Ти я пусна темата.
За мене за да опозная природата трябва да съм максимално близко до нея. Трябва да осещам нейната сила и величие, трябва да се страхувам поне малко от нея. Е... как да я опозная ако стоя на асфалта.
Да давам ли пример да ви изложа как кротко си седяхме на поляната а "мръсната дузина" дойдохте след час, че и бяхте дърпали закъсал трактор по пътя, а аз просто си минах от там и не се занимавах с глупости? И после думите "Ей сега като се зариеш по обратния път свиркай да те дърпаме, че с лебедката едва се минава" също си ги спомням, и затова като просто си минах от там го снимах за да ви докажа че разходките не са самоцелно ровичкане в калта.
Че и свидетели имам.
А за Голфовете ще имаш разговор с Йори най-скоро, и мисля че ако той пак си вземе Голф Синхро ще ви се смачка самочуствието още повече...
Бях си обещал да не пиша тези неща ама то пък бива-бива ама поне подкрепено с аргументи да е...
Коментар