Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tърся под наем канал ;-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Tърся под наем канал ;-)

Позачудих се доста дали да пусна такава тема, че малко на смях отива. Ама кошчето нали е за това... Може и да се получи. A питането ми е сериозно. Имам доста неща да доправям на Витарата. Някои от тях мога да си ремонтирам сам. Ако някой има желание да ме пуска за по няколко часа на място, където има канал и ток, ще измислим и някакъв наем. Машини и инстументи ще си нося. Около центъра на София ми е най-близо.
    Последно редактирано от Rabin; 21-09-09, 14:39.

До: Tърся под наем канал ;-)

Прегледай таз тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67435
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
      Прегледай таз тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67435
      Ако канала е зает.....щЪ звънкаш
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря!

Коментар

Всъщност благодаря е меко казано, респект, че има хора да предоставят такава възможност. Току що ходих за дребно ремонтче и си припомних защо толкова искам да си ремонтирам сам където мога. Известна верига, предоставиха ми уникално ниска цена и добро качество на стоката, и уникално ниско качество на монтажа. Ще правя наново. Спирам дотук!
          Дядо Владо, благодаря и на теб!
          Последно редактирано от Rabin; 22-09-09, 14:32.

Коментар

Вече ме хващат бесните! Акумулаторът капнал. Слагам на зарядно и меря плътност на електролита. Дори след зареждането, плътността на електролита беше в рамките на 1,05 до 1,15 при норма 1,28. Извън рамките на ампулата. На 3 месеца, почти нов. Не е изливан електролит.
            Меря ток при угасена кола. 100 милиампера. Спирам часовника, от самото начало имах съмнения, че дърпа прекалено много ток. Стана на под 10 милиампера. Изглежда да е монтиран фабрично. Луминисцентен индикатор с горещ катод. Много ясно, че ще консумира! Дори на пипане се усеща, че дисплеят топли. Чак такова малоумие си обяснявам, само ако при угасена кола индикацията като няма повреда се гаси и нещо ми е повредено.
            Но вероятността за недомислица е немалка. Пиша това, ако някой се чуди що напирам да майсторувам.
            Последно редактирано от Rabin; 22-09-09, 20:47.

Коментар

От: Tърся под наем канал ;-)

Който иска да ми се смее, нуждата си е нужда!
              Да възродя темата...
              Търся канал или подемник във Варна под наем почасово.Ако може да е на закрито...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X