Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мислите на жените
Свий
X
-
Ами виж ги кака карат например и ще разбереш какво става в главите имВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не че ги защитавам ама си зависи от жената... Познавам 2-3 който ще ни сложат в малкия си джоб зад волана... Данеговорим, че жена и на самолет ме е возила и в карт сериите имаше една която ги мачкаше наред някога. Все пак общия знаменател не е най-правилното, но в общи линии повечето са пълни левачки зад волата и това си мисля, че е следствие точно от това депресиране, което им се оказва! Те просто са паникьосани в различни ситуации
Лек денНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraАми виж ги кака карат например и ще разбереш какво става в главите имКъде,бре хора
На мен тука ми излиза няква въртележка с едни топчета,много топчета,замаях се докато ги следя,а жени няма...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1Първоначално публикуван от quadraАми виж ги кака карат например и ще разбереш какво става в главите имКъде,бре хора
На мен тука ми излиза няква въртележка с едни топчета,много топчета,замаях се докато ги следя,а жени няма...
RB Patrol Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен ВасилевПървоначално публикуван от ninja_1Първоначално публикуван от quadraАми виж ги кака карат например и ще разбереш какво става в главите имКъде,бре хора
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Хаха!
Първоначално публикуван от Асен ВасилевПървоначално публикуван от ninja_1Първоначално публикуван от quadraАми виж ги кака карат например и ще разбереш какво става в главите имКъде,бре хора
Става въпрос попринцип за хаоса във главите ни, но нали знаете , че във всеки хаос си има и ред..,а това за карането ни, е дадено просто , като пример за едно от нещата, които според вас не можем да правим!sigpic
Коментар
-
Взе ми го от устата... Е хубаво, като ще я заключват тая тема поне да знам защо... Ей сега....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар