Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Блясъци

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

До: Блясъци

Силен е тоя. С първия пост и попадна тук! Изказването е по повод Чебуратора на СотиПървоначално публикуван от apatic_kЗдравейте ,че убаво убаво е ,ама азека понеже незнам да ми кажете за кво му е на това приложението бре ора.Доматито от село ли ке вземате или чеорете со него
     Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража. Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
 Коментар
- 

А,това ли е Кико?Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеДима,това е брат ми,споко.Той си е такъв...    Добре дошъл.

B+ Добре дошъл.

B+
 Коментар
- 

Добре заварили.Това беше майтап ако съм обидил някой да ме извинява.!Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеА,това ли е Кико? Добре дошъл. Добре дошъл.
 Коментар
- 

А преди беше чибурашка и аз съм и кръсник.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеСилен е тоя. С първия пост и попадна тук! Изказването е по повод Чебуратора на Соти   
 Коментар
- 

Myyy каза:Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнениеТова което при мъжете е мръсно подсъзнание, при жените си е нормалното съзнание 
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение... докато Гаджето на Джипера остава в категориите Принадлежности и Екипировка, то Жената на Джипера е безусловно крайно радикален, и в ред случаи - необратим Тунинг! sigpic sigpic
 Коментар
- 

Последно Дима ??? Твърдо или софт ???Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеКъде е тоя заслон, щот аз преходи по 50 километра пък било и софт твърдо няма да правя.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения )) ))
 Коментар
- 

..Първоначално публикуван от morala Преглед на мнениеЗдравеите кои може да ми вкара такъв ауспух...     "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой." "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
 Коментар
- 

Колегата, очевидно е искал да каже G - класа, обаче си е мислил за друго , и ей на изплъзна му се, G - точка.Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнениеG-точката прелетя и прецапа през снега на шега, както Ренегад прецапва Кавазаки...   
 Айде познайте до три пъти за кво си е мечтал ????
 Моля колежките да не се изчервяват )))

Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения )))

Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения )) ))
 Коментар
- 

Значи, обясниха ми днес сутринта. При някои жени, местоположението на G - точката, която толкоз се стрмим да намерим, като добри любовници, се откривало просто - G класа )) ))

Темата произлиза от тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23160Последно редактирано от Nik Nikolov; 05-01-08, 10:06.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения )) ))
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение....потънах на едно спускане. Излизам и търся къде да закача въжето на лебедката. Разбира се както и друг път такова място не намерих. Тогава много се зарадвах, че намам лебедка....  
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар