... днес за пореден път точно пред къщи 3ма тийнеджъри се размазаха със лъснатичкия си си голф 3 в едно дърво, ама иначе избегнаха бетонната канафка по пътя им и май ще се разминат само със броня, радиатор, преден капак 2 джанти, гуми ... та това беше сутинта към 8:30 когато тръгвах за работа и когато се връщах на мястото видях само локва масло само че на 10ина метра по наляво видях купчина стъкла, до нея - 2-3 метра от другата страна на шосето още 1 купчина стъкла и до тях камионче на трейс - тези дето поддържат шосетата и 2-3 мангала метяха ... и по стъклата и парчетата железа дето се търкаляха по шосето си правя извода че катастрофата е станала с доста над 40 км - колкото е ограничението ! живея на такава улица на която всеки ден стават катастрофи и 99% от тях са от простотия и заради голф 2ки и 1% стават заради дупката която оправиха същия ден . Е кво правим ? Не стига че улиците ни не стават за дори за нормално шофиране ами и разни наркоманчета и гъзета ги превръщат в писти за Ф1 ... ????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спрете войната по улиците !!!
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
Предишната нощ Пежо 205 се е размазало в оградата на газостанция Витито в ОК-1. Колата е разрязана на две за да извадят хората или телата...Още си е там на две половинки. Интересно как са се забили в оградата под прав ъгъл като тя е успоредна на шосетоВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
ГОЛФ = УБИЕЦ в повечето случей
Коментар
-
Re: Спрете войната по улиците !!!
и да се съберем всички от този форум да протестираме пак нищо няма да стане... трябва да се промени съзнанието на една голяма част от шофьорите в БГ. а това на практика може да стане само с яки глоби и всеки месец по някой осъден.
ама кой знае кога ще стане !!!
в Швейцария си направих експеримент на междуселски път. Излизайки от едно селце карайки с 40 км. зад мен се нареди колна от 5 - 6 коли. Никой не ме задмина докато маркировката на асвалта не премина в пресечена. Караха си хората зад мен около 3 км на прекрасен път с много възможности за задминаване но никой не наруши правиника или са надуе клаксона, а за псувни да не говорим.
Първият ден зад волана там бях поразен от редът, който цари на пътя. И този ред го постигат големи глоби. Баровците с фераритата и ламборгинитата от Швейцария, пътуват в края на седмицата до Италия за да карат с 300 по магистралите защото на техните магистрали има камери и щак - честитка...LZ1RED
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен ВасилевБаси ужаса! А точно при тази бензиностанция, пътя не беше ли 4 платна ?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
РЕ:
А лятото ако знаете колко хора се изпотрепаха по пътя Бургас - Созопол ... широк 4 лентов първокласен път .... защо деба като не ти стигат 2те ленти тръгваш да изпреварваш в 3тата и то преди завой .... не ми пука за теб ами защо застрашаваш живота на останалите участници в движението ???????????????Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
/Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от Асен ВасилевБаси ужаса! А точно при тази бензиностанция, пътя не беше ли 4 платна ?/,с една G-класа/каквато не съм виждал
/със 100 и повече километра /за което не съм сигурен и не вярвам
/ ,та срешнал пежото точно в гредата между двете врати,когато влизало да зарежда в газостанцията.Завартял го е и го е ...............разцепил на две.Водачът на пежото продължил с предната част на колата .Задната останала пред газостанцията. Това по пежото .На G-то има поражения по ролбара ,преден ляв фар и предно стъкло.
B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokel/Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от Асен ВасилевБаси ужаса! А точно при тази бензиностанция, пътя не беше ли 4 платна ?/,с една G-класа/каквато не съм виждал
/със 100 и повече километра /за което не съм сигурен и не вярвам
/ ,та срешнал пежото точно в гредата между двете врати,когато влизало да зарежда в газостанцията.Завартял го е и го е ...............разцепил на две.Водачът на пежото продължил с предната част на колата .Задната останала пред газостанцията. Това по пежото .На G-то има поражения по ролбара ,преден ляв фар и предно стъкло.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Да не правим полемика и да разводняваме темата ,
1.Ако четеш внимателно сигурно виждаш ,че не одобрявам превишената скорост.Дори често си задавам въпроса "този за къде бърза".
2.Ти какво очакваш да се случи ако 3 тона срещнат 1тон ,като 3-те тона се движат по "Обиколна" със 120 +?Справка -"Нощен труд" -първа страница.Има и двете коли.B+
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от quadra...........Интересно как са се забили в оградата под прав ъгъл като тя е успоредна на шосето
Баси - всеки път ми настръхва косата като се сетя как можеше да ни отнесат.2010 CRF 250 R
Коментар
-
http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=3488
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 21:45 Заглавие: на път за вкъщи
--------------------------------------------------------------------------------
Незнам дали темата е за тук но аз съм доста развълнуван . Става въпрос за войната по пътищата. На път за вкъщи от събора на форума имаше няколко простака дето се мислеха за безсмътни (става въпрос за коли) както и да е стигнахме безаварино до Сф разтоварихме багажа и аз тръгнах към Самоков. И по този път настана истински ад на 2-3 км след трудовака беше станала катастрофа ( всичките са само между автомобили) бяха се нацелили 3 броя за щастие без жертви. Продължавам аз да карам и стигам до втора катастлофа на изкачването между 31-ви и стена там бяха 4-5 коли имаше и ранен който лежеше на тревата но на пръв погле колите не бяха много смазани ( и двете катастрофи бяха станали малко преди да мина - нямаше КАТ). Продължавам към самоков и пак зеха да ми писветкат колите нова катастрофа за щастие само леко чукнати и имаше КАТ. Стигъм на 5-6 км след Щъркела и 1-2 коле ми светнаха пак след няма и минута иниква и причината нова катастрофа станала току що. Един тича носи аптечка гледам 2 деца едното , по -малкото цялото в кръв , и един мъж лежи на волана спрях и попитах ако трябва да помогна нещо. Качих двете деца , казаха ми , че мъжа е много зле но никой не смееше да се доближи до него, както е аз чувал съм от Дядо ми ( почти цялата ми рода са лекари ), че при тежки травми е по опасно да се пипа човека и да се прекарва от човек който не е подготвен за да отдаде първа помощ. Качих децата ,Момичинцето беше в шок и пищеше цялото му лице беше в кръв , а момчето май беше със счупена ръка. тръгнах бързо към Самоков някаде на около 15 км опитвъм се да се свъжа с бърза помощ нещо се бъгна мрежата дава заето званя на КАТ никой и с триста зора се свэрзах с пожарната , и оня тъпанар ми вика аз не съм бърза помощ , креснах му че немога да се свържа с бърза и да си свърже той, че има тежак случай. На 200-м от болницата се разминах с линейката. спирам и свалям децата за 10 мин дето съм взел пътя децата само питаха къде сме от каде идвахме и постояно как е татко, а аз незнам кой е мъжа на волана , и ми стана страшно кофти опитах се да ги успокоя , за щастие момиченцено излезе от шока и српря да пищи зе да се оплаква, че не може да си движи ръката , момчето също се оплака, но имаше явно и амнезия щото нищо не си спомняше от случая и повтараше само кака е татко.
та свалям ги аз от колата и на бърза няма никакав лекар дадоха ми количка за момичето а момчето дето баше видимо по добре оставиха да чака , лелката без да промие раните на момиченцето което имаше явно и счупен нос ме прати с направление за ренгена, точно когато я карах към ренгена се появе бащата с дребни драскотини. Да ви кажа камак ми падна от сърцето указа се ,че мъжа на волана е чичо-то.
не знам какво е станало с него не дочаках линейката да се върне попитъх бащата дали мога с още нещо да помогна но човека каза че повече не е нужно да ме ангажира благодари ми и аз си тръгнах.
Та бесен съм, че нито една кола не спря преди мен да попита как са хората и да закара пострадалите( освен 2-те коли тръгнали към Сф който отбиваха движението и тичаха с аптечките.
Също ме вбеси , че бърза помощ разполага само с един екип и отношението към пострадалите.
Потресе ме мисълта , че тези деца може да са загубили родител и сега лицата изписани с ужас са пред очите ми.
Не знам дали постъпих правилно с пострадалия мъж и дано се оправи , но бях първия дето звъна на бърза помощ.
ТА ХОРА ЗА БОГА КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ВСЕКИ СИ МИСЛИ ТВА НЯМА ДА МУ СЕ СЛУЧИ , ПЪТЯ САМОКОВ-СОФИЯ Е 60 КМ ЗА ПО МАЛКО ОТ 20 МИН СТАНАХА 4 КАТАСТРОФА ЕДНАТА МОЖЕБИ И С ФАТАЛЕН ДА НЕ ДАВА ГОСПОД
ПРИЧИНА ЗА КАТАСТРОФИТЕ Е НЕ СЪОБРАЗЕНО ВИСОКАТА СКОРОСТ С ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА ( МОКЪР ПЪТ)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар