Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фактура

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фактура

B+

Страшна изродия
    RB Patrol Team

Коментар

Аз пък се чудех, кой ли я купува тая Е класа след като има такава лоша слава, и почти доведе Мерцедес до фалит . Сега вече ще знам.
      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX
        Аз пък се чудех, кой ли я купува тая Е класа след като има такава лоша слава, и почти доведе Мерцедес до фалит . Сега вече ще знам.
        Много си гаден.

Коментар

Как се е прецакъл този селянин, такава тунингована крава за гадна Е класа
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Малко продължение с днешна дата и с нашенски привкус. Та каква е историята:
            Мой роднина е пенсионер от 10-на години и общо взето той и жена му на село едвам вързват давата края и карат на хляб и маргарин. Та въпросния човек продава тия дни имот и взема 16000 лв. Познайте какво следва - идва в градо и се бухва в първата автокъща и взема първия мерцедес който струва точно 16000 лв. Сега пак на хляб и маргарин. Аз онемях макар и за кратко(а си мислех че вече нищо не може да ме извненада в БГ). Коментарите оставям на Вас.
            Поздрави
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX
              Малко продължение с днешна дата и с нашенски привкус. Та каква е историята:
              Мой роднина е пенсионер от 10-на години и общо взето той и жена му на село едвам вързват давата края и карат на хляб и маргарин. Та въпросния човек продава тия дни имот и взема 16000 лв. Познайте какво следва - идва в градо и се бухва в първата автокъща и взема първия мерцедес който струва точно 16000 лв. Сега пак на хляб и маргарин. Аз онемях макар и за кратко(а си мислех че вече нищо не може да ме извненада в БГ). Коментарите оставям на Вас.
              Поздрави
              Е да ама после като иде на селския площад всички него гледат!Много якооооооооо!

Такива УМНИЦИ колкото щеш!
              На кво се дължи това и аз незнам
              Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Това нищо не е, един познат цял живот събирал парички и си купи Тойота Ярис "защото искам да си купя кола от магазина", при положение че за тези пари можеше да си купи наистина свестен сериозен автомобил на 3 години. Остави това, ами точно в този момент дъщеря му мизерства и няма какво да яде. Яриса се прибира в гаража и се изважда в неделя ако е хубаво времето да се измие и излъска и веднъж месечно се ходи до едно близко село "до вилата"....
                Е те на това му викам аз мижитурка...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е те' т'ва сме булгарите...
                  Всичко отдавна е описано от народното мъдро творчество в следния виц:

- А ма, Пено, ти ли звъниш ?... Абе да те питам, виде ли к'во ФЕРАРИ има долу на улицата, ма ?
                  - Знам бе, знам, то наш'то туй ФЕРАРИ... Мъжо го купи оня ден.
                  - Ваш'то ?! Брях, глей к'ва ми ти работа !!... Ам ти за к'во звъниш, ма ?
                  - Бе да ти поискам една чаша ориз, че нема к'во да ядеме у нас...
                  Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X