Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има и много бързи джипове.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има и много бързи джипове.

Не случайно пускам темата тук.
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...QQcmdZViewItem

С малки промени вече става и за ОффРоуд.

Коментар

шшшшшшшт недей така тази машина и бордюр не може да качи

Коментар

Втората ли. Най-ниската част е задния диф 25см. Отпред е към 30см.
        Първата не ги качва. Тя ги прелита.

Коментар

Много интересно. На първата снимка е изтрил номера но на последната е оставил този от заде?
          Относно хеми не знам ко да кажа.
          Вчера оставих пикапа за сервис и ма дадоха додж дакота 8 цилиндъра "хеми" за временно да го карам докато сервисват моя.
          Тези дакота са ГОЛЯМ боклук, но за самия чероки мога само да кажа джипа си е джип, и само един.
          CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
          http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
          http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

3.7 от 0 до 100 е много сериозно постижение.
            Някои знае ли толкова бърза кола.

Коментар

тия американци са големи смешници - карат коли по 300-400кс и повече, а ограниченията на скоростта са им идиотски

добре, че целия свят страда та да могат да си ги позволят

а иначе е хубава джипката
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Те законите за тва са измислени.
                За да се нарушават.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                  тия американци са големи смешници - карат коли по 300-400кс и повече, а ограниченията на скоростта са им идиотски

Кое точно е идиотското?
                  извинявай че не го разбрах, но със повече от 120 км ( 75мвч) не виждам защо да се ризкува живота на другите участници в движението.
                  Тука до 80-85 никои не те закача.( кум 140квч) но представи си какво става като спукаш предна гума със 140 кмч и започнеш да се търкаляш по магистралата със високо профилна кола тежаща средно 2-3 тона.
                  Моето мнение е че ако искаш да експерементирваш със високи скорости отиди на стадиона и караи колкото искаш, но по обществените пътища трябва да се съобразяваш че има други, и техният живот не трябва да се рискува заради кефа на някакъв хлапак зел ферарито на тати.
                  вчера каках със около 120квч по магистралата и парче гума изхвърча от гумата на висок пикап и деректно ме удари в предният прозорец. Със по голямя слорост можеше да влезе и да ми отнесе главата.
                  парчето беше огромно, около размер на цигарена кутия. Късмет че не пукна и прозореца, че струва $200.
                  CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                  http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                  http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

хубаво де, тогава защо ги правят да вдигат 200кмч и нагоре??? да си карат със 75 мили и да си вярват, че ще живеят вечно...

за движение със 120кмч не ти трябват повече от 100кс
                    за останалите к.с. империалистите са пратили войска във 120 държави /егати интересите, егати сигурността/

швабите поне ги признавам - правят мощни коли, ама си ги карат както трябва /трябва да разгледам статистиките къде има повече катастрофи /
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                      3.7 от 0 до 100 е много сериозно постижение.
                      Някои знае ли толкова бърза кола.
                      Не да си призная..
                      Bowler-а го прави (0 до 100) за 3.8...

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko
                        Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/

Кое точно е идиотското?
                        извинявай че не го разбрах, но със повече от 120 км ( 75мвч) не виждам защо да се ризкува живота на другите участници в движението.
                        Тука до 80-85 никои не те закача.( кум 140квч) но представи си какво става като спукаш предна гума със 140 кмч и започнеш да се търкаляш по магистралата със високо профилна кола тежаща средно 2-3 тона.
                        Моето мнение е че ако искаш да експерементирваш със високи скорости отиди на стадиона и караи колкото искаш, но по обществените пътища трябва да се съобразяваш че има други, и техният живот не трябва да се рискува заради кефа на някакъв хлапак зел ферарито на тати.
                        вчера каках със около 120квч по магистралата и парче гума изхвърча от гумата на висок пикап и деректно ме удари в предният прозорец. Със по голямя слорост можеше да влезе и да ми отнесе главата.
                        парчето беше огромно, около размер на цигарена кутия. Късмет че не пукна и прозореца, че струва $200.
                        Sharko, за съжаление само аз и ти май в тоя форум мислим еднакво по-въпроса за скоростта. Тука, е нормално да се кара от 160 до колкото може да вдигне колата, сякаш това е най висшия признак при избора на автомобил. Ми който бърза толкоз, да си купи за същите пари малък самолет и да се напъва да дига колкото иска, а не на пътя където всяка секунда се разминаваш с други автомобили. Ама явно и ти и аз сме с изкривено разбиране за нещата. Какво да кажа, просто тук безотговорността е взела акъла на всички и на всякъде. На никого не му пука за нищо и от нищо, дори заради това че може да убие най близките си хора. Който иска да кара със скорост многократно над нормалната, за пътната обстановка - има си писти, летища и т.н. там може да се напъва колкото може и дори мааалко отгоре, ама не! густото е да го направиш в най големия трафик, и да предизвикаш най големи проблеми Просто някои не правят разлика между компютърна игра и реалната действителност. Убийството на невинни хора заради ненормално високи скорости и алкохол си е чиста проба криминален тероризъм, защото убийството на невинни хора не може да бъде квалифицирано по друг начин. Ама ходи та обяснявай... Кой ти слуша? Оно си знае неговото - газ до ламарина и тва е. Миналта зима, на връщане от София, видях една джипка, която явно се е била доста набримчила, но на един завой на магистралата стъпва на вода от топящия се сняг - и познай колко метра се беше търкаляла, добре че нямаше други коли пострадалаи. Но както се казва всичко е въпрос на време и обстоятелства.
                        Поздрави
                        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Това че колата е мощна и бърза я прави по-безопасна за движението по пътищата. Както знаем наи рисковите ситоаций обикновинно с фатален краи са изпреварванията. Джип с 100кс е не само наказание за водача а и за околните. Преди да тръгне да изпреварва доста мисли.
                          Бързите коли могат да се движат със 100 ама малолитражките не могат с 200 и собственниците им никога няма да жертват средства за сигорноста.
                          Там идеята е друга. Трябва да са икономични. А икономията е майка на мизерията.
                          До сега не съм имал кола която вдига под 200. А извън града карам с 100. Голям кеф е.

Коментар

Аууу..чета и не знам къде съм Я Шарко да каже колко
                            метра изминава автомобил който се движи с 40 км.ч.?Мощният
                            автомобил те вади бързо от критична ситуация,наистина излреварваш
                            бързо.Можеш да го караш и бързо и бавно.За мен няма по-опасни
                            от Москвич и Жигула по нашите пътища.Е и "Гоуфо"ПК или КН , но
                            това е друга тема.Безакълието,непознаването на кола и възможности
                            плюс перфектните пътища са според мен причина за войната по
                            пътя.А пък ако всички бързаци си купят самолетчета и в небето ще
                            стане като по пътя.Само дето освен по пътя, трябва да зяпаме и
                            нагоре да не ни падне нещо на главата
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Право думаш.
                              Истинската война започва от прага на твоя дом
                              Там някъде ще те убият ... Рамбо1

Само мъртвите виждат края на войната.
                              Бляк хоук даун

Ако ти е писано да се обесиш
                              няма да се удавиш.
                              Кинекс

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X