Това е нещо европско. Може Фиат да е ... Не знам(((
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Победа
Свий
X
-
Като е твоя слагай по едно (R) отзадПървоначално публикуван от Асен ВасилевПървоначално публикуван от quadraБаси, пиша от под масата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Но това е моя реплика

Всъщност руснаците казват "пацталом" на падонковски, ама ако го напиша така няма да ме разберат, затова го преведох
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не,може, а е точно Фиат.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Именно, имаше си и име, Тополино или нещо подобно. Тук може и да бъркам щот не съм им фен
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не.Тополиното е доста по-късно във времето.Този модел е 30-те г .Първоначално публикуван от quadraИменно, имаше си и име, Тополино или нещо подобно. Тук може и да бъркам щот не съм им фен
Имах такъв 32-ра г. редови 6 цил.,4 врати. Отваряха се като
гардероб-предните нормално,задните-обратно.Без колона м/у тях.
И маше фабрично мини бар!!! Бутилково окачване отпред.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Това с бутилковото окачване е доста интересно, скоро пак гледах нещо такова на един портален мост
Коментар
-
Фиат е 100%.Специфичното при тези модели е че багажника
няма достъп отвън.Багажник си има но само през задната седалка.
А бутилковото е наистина много интересно.Това на Фиата беше
въздушно и можеше да си го помпаш или изпускаш слоред
желанието и пътя.Абе голяма екзотика,но като го напраскаш
до края предницата се вдигаше м/у 5 и 7 см.А това за порталният
кран мисля че се заблуждаваш.При тях доколкото има окачване
е най-често пружина/и в пружина/и.А този цилиндър е по-вероятно да е спирачният.Хидравлични са най-често.Има и по-стара концепция
елмагнит.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Говоря не за портален кран, а за портален мост на някакава шантава земеделска техника.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А там се среща и сега.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар