Ами латинското наименование на Фолксваген сигурно е близко
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Много концептуално стана, изгуби се внушението. В "Под игото" има един момент, в който попа се ядосваще че Радка щяла да стане "република" - тоест обща
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Тъй като списъка е доста дълъг, и не ми се чете, пък и пише доста малко данни за автомобила, ще кажа това което знам аз! Има златни Ролс Ройс ( с жълто и бяло злато ). Има разни Фордове от типа - Ф40, Ф90, и разни такива! Има ферари комби и разни такива екзотики! Човека освен че има количесто има и качество
На първо четене, правят впечатление две неща:
1.Мерседесите се повтарят.
2.Този загубеняк има повече ферарита от колкото са произведени.
На първо четене. Иначе нормален човечец. Сигурно ходи с чикуечентото на пазар.
Не бе, кара го в багажника на Събърбана. Като срещне задръстване го вади и продължава с него
Не знам. Ама на мозъка явно има само една бръчка, и тя белег от нещо. Кат селска мутра от началото на 90-те. Анцуг и верижка от кенефно казанче на врата. Е, златна. И кво? А тоя баш мутра, и гепил синджир от оградата на некоя градинка. Едвам го влачи, ма се тътри нанекъде, дрънчи със синджира ...
Ела бе бате, ела тука да ти направиме нещо като ората да не се излагаш. Да му сгънеме един ланец от камазови кардани ли ...
Коментар