Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списък на автомобилите на Султана на Бруней

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами латинското наименование на Фолксваген сигурно е близко
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ъъъ ... Мамка му, не се сещам как е каруца на латински((( Че е автоматическа се някак ще го докараме

Коментар

Много концептуално стана, изгуби се внушението. В "Под игото" има един момент, в който попа се ядосваще че Радка щяла да стане "република" - тоест обща
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тъй като списъка е доста дълъг, и не ми се чете, пък и пише доста малко данни за автомобила, ще кажа това което знам аз! Има златни Ролс Ройс ( с жълто и бяло злато ). Има разни Фордове от типа - Ф40, Ф90, и разни такива! Има ферари комби и разни такива екзотики! Човека освен че има количесто има и качество
          RB Patrol Team

Коментар

Има и няколко Черокита като твоето.

Коментар

Тоя е мното назад. Няма ни УАЗ ни ЗиЛ-нищо не е видял от живота
              УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                А знаете ли защо няма Фолксваген
                Ми нали има една торба Аудита, то си е все същото...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4
                  Първоначално публикуван от kinex
                  А знаете ли защо няма Фолксваген
                  Ми нали има една торба Аудита, то си е все същото...
                  Все същото е за такива като теб дето знаят какво има под капака.
                  За него името е всичко. Абе снобарска изтория.

Коментар

На латински народната каруца ще е нещо като currus populi. За сведение на предишните опити за превод - в латинския няма букви Y и К.

Иначе се сещам за две марки, чиито имена са пряко от латинския - Volvo и Audi.

А, тоя брунейски гном няма какво да го коментираме - това неговото е диагноза.

Коментар

На първо четене, правят впечатление две неща:
                      1.Мерседесите се повтарят.
                      2.Този загубеняк има повече ферарита от колкото са произведени.
                      На първо четене. Иначе нормален човечец. Сигурно ходи с чикуечентото на пазар.
                      Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 12:26.
                      B+

Коментар

До колкото знам, неговия замък, заема доста сериозна част от острова! А това Фиатче е, за да запълни някое малко останало местенце в гаража
                        Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 12:26.
                        RB Patrol Team

Коментар

Не бе, кара го в багажника на Събърбана. Като срещне задръстване го вади и продължава с него

Коментар

А този човечец, някой има ли представа на колко години е
                            RB Patrol Team

Коментар

Съдейки по колите гони хиледарката

Коментар

Не знам. Ама на мозъка явно има само една бръчка, и тя белег от нещо. Кат селска мутра от началото на 90-те. Анцуг и верижка от кенефно казанче на врата. Е, златна. И кво? А тоя баш мутра, и гепил синджир от оградата на некоя градинка. Едвам го влачи, ма се тътри нанекъде, дрънчи със синджира ...
                                Ела бе бате, ела тука да ти направиме нещо като ората да не се излагаш. Да му сгънеме един ланец от камазови кардани ли ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X