Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Офроуд ЗАЗ - още съм в шок!
Свий
X
-
До: Офроуд ЗАЗ - още съм в шок!
хе, тва няма да е трудно и на амфибия да станебайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
-
Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнениеИ аз искам такова нещо, като порасна...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнениехе, тва няма да е трудно и на амфибия да станеLZ1DWW
Коментар
-
Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнениеС това въздушно охлаждане много ще трябва да се пази да не глътне вода
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТакава ми беше първата кола. Тогава нямаше офф гуми, но и с видинките къде съм стигал.... За годините си е супер превозно средство.
ПП. Оттогава съм убеден, че проходимостта е в главата, не в колата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТакава ми беше първата кола. Тогава нямаше офф гуми, но и с видинките къде съм стигал.... За годините си е супер превозно средство.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеОООО... Водата много помага. По-бързо охлажда от въздуха. Стига да я има наоколо.LZ1DWW
Коментар
-
Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнениеЕ тогава вече ще я правим и подводница
Коментар
-
Първоначално публикуван от iztrebitellud Преглед на мнениеА тия гуми какво ли ги върти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар