Днес сутринта усетих катарзиса. Около 8.30, тръгвайки от къщи, правя десен завой и спирам, за да дам път на две девойки около 11-12 години. Изчаках, завивам кротко /многоизвестен мой лаф/ и докато завивам чувам: "Имате супер джип". Това ме затри окончателно и безвъзвратно рано сутринта. Все пак не карам МЛ или Туарег или пък тривиална Х5, 6 ... . Този дребен факт рано сутринта в събота ми навя едни мисли....... дълги и философски. Значи има деца /все още/, за които има и друго освен кинти. Немога да си представя кое е това съвременно малко момиче, което ще предпочете дърто Дискавъри пред нов и лъскав СУВ. Оптимист съм.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Супер Джип
Свий
X
-
До: Супер Джип
Не ми харесва това тълкование. Скептицизмът е живителен, но не и при малки деца. Владо, това с циганетата /роми, индианци, италианци и др ...ци/ не ти прилича. Бил съм пощальон във Факултето и смятам,че и те имат място под слънцето. Много съм против тая прослойка. В това отношение съм полу-неонацист, но в случая трябва да ми повярваш. Ти за чистите бългачета к'во ще кажеш?
По тоя повод, ако някой види голямата ми щерка, особеном след едно море, ще каже,че е цигане,. И тогава ще му резна тестикулите и ще му ги закача като обеци на ОЧИТЕ. Това - съвсем сериозно. Може и проба.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
До: Супер Джип
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеНе ми харесва това тълкование. Скептицизмът е живителен, но не и при малки деца. Владо, това с циганетата /роми, индианци, италианци и др ...ци/ не ти прилича. Бил съм пощальон във Факултето и смятам,че и те имат място под слънцето. Много съм против тая прослойка. В това отношение съм полу-неонацист, но в случая трябва да ми повярваш. Ти за чистите бългачета к'во ще кажеш?
По тоя повод, ако някой види голямата ми щерка, особеном след едно море, ще каже,че е цигане,. И тогава ще му резна тестикулите и ще му ги закача като обеци на ОЧИТЕ. Това - съвсем сериозно. Може и проба.
А относно интереса на деца към оффроуда - има доста, които виждам, че пишат тук.sigpic
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар