Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Супер Джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Супер Джип

Днес сутринта усетих катарзиса. Около 8.30, тръгвайки от къщи, правя десен завой и спирам, за да дам път на две девойки около 11-12 години. Изчаках, завивам кротко /многоизвестен мой лаф/ и докато завивам чувам: "Имате супер джип". Това ме затри окончателно и безвъзвратно рано сутринта. Все пак не карам МЛ или Туарег или пък тривиална Х5, 6 ... . Този дребен факт рано сутринта в събота ми навя едни мисли....... дълги и философски. Значи има деца /все още/, за които има и друго освен кинти. Немога да си представя кое е това съвременно малко момиче, което ще предпочете дърто Дискавъри пред нов и лъскав СУВ. Оптимист съм.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

До: Супер Джип

Криза братче и не се знае от къде може да се появи нещо.

П.П. да не бяха мургави?
    sigpic

Коментар

Не ми харесва това тълкование. Скептицизмът е живителен, но не и при малки деца. Владо, това с циганетата /роми, индианци, италианци и др ...ци/ не ти прилича. Бил съм пощальон във Факултето и смятам,че и те имат място под слънцето. Много съм против тая прослойка. В това отношение съм полу-неонацист, но в случая трябва да ми повярваш. Ти за чистите бългачета к'во ще кажеш?
      По тоя повод, ако някой види голямата ми щерка, особеном след едно море, ще каже,че е цигане,. И тогава ще му резна тестикулите и ще му ги закача като обеци на ОЧИТЕ. Това - съвсем сериозно. Може и проба.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ха, верно ли си бил пощальон? Това е втората ми редовна работа - голямо шматкане беше за 120лв.
        А за суперджипа - мен все ме питат "Що ти е тоя таралясник?", но аз си го харесвам Май и той мене

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
          Не ми харесва това тълкование. Скептицизмът е живителен, но не и при малки деца. Владо, това с циганетата /роми, индианци, италианци и др ...ци/ не ти прилича. Бил съм пощальон във Факултето и смятам,че и те имат място под слънцето. Много съм против тая прослойка. В това отношение съм полу-неонацист, но в случая трябва да ми повярваш. Ти за чистите бългачета к'во ще кажеш?
          По тоя повод, ако някой види голямата ми щерка, особеном след едно море, ще каже,че е цигане,. И тогава ще му резна тестикулите и ще му ги закача като обеци на ОЧИТЕ. Това - съвсем сериозно. Може и проба.
          Имах предвид, че в центъра на София, се въртат доста такива, които се опитват да влязат в контакт с теб и след това го удрят на просия.
          А относно интереса на деца към оффроуда - има доста, които виждам, че пишат тук.
          sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X