Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полицейски радари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полицейски радари

Случи ми интересна случка.В неделя пътувах по магистрала "Хемус".Около Пловдив ме спират полицаи.Важно ми показват радара:166 км/ч.Приготвят фиш и акт и започват:какво ще правим сега?Аз като пич им показвам GPS и питам къде виждат такава максимална скорост.Те ми обясняват,че нямам лепенка за тариране,и как техните GPS купени от магазин дават отклонения.Показват ми и часа,който горе-долу отговаря.Аз свалям и навигацията и започвам да им показвам/не знам дали може/разни справки за скоростта.И в тоз момент те ядосани ме гонят да си тръгвам.Абсурдистан!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Стоян Драев тел:+359877915301
    blood 0 RhF +

До: Полицейски радари

без коментар
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Колега..тези теми са обсъждани и тук и навсякаде и се обсъждат постоянно. Извода е един: Спасение НЯМА !
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Колега, че тия са за сапун, за сапун са..

ама я светни, откъде караш по Хемус през Пловдив?

че то е интересно - ако е така, то стражарите с право не са повярвали на навигацията

Коментар

От Пазарджик за Стара Загора не е ли Хемус?
          blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
            От Пазарджик за Стара Загора не е ли Хемус?
            Тракия
            Y260

Коментар

Вярно!Но случката си остава.
              blood 0 RhF +

Коментар

Не е Тракия е...
                А такива опити да ти лепнат чуждо показание на радара са чести. Предишния си е платил рушвета и те трябва да съставят акт на някого(щото радара е с фискална памет). В такива случаи трябва да се гледа часовника и да се вземат всички данни на полицаите- кои са, откъде са, и т.н. Когато са нередовни бързо омекват Когато са в правото си пишат акт и аз не протестирам.
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Много често полицайте се опитват да ти пробутат неверни данни от радар или дрегер за алкохол. С цялата си наглост, половината полицай (не КАТ, те си имат законни) в София имат дрегери ,без да имат право на тях. Това си е обществена тайна. Просто ако някога ви спрат и ви поднесат дрегера, попитайте ги откъде го имат и им поискайте да си запишете имената и номера на значката. И гледайте цирк..... Даже може и някой лев да им искате

Коментар

На мен ми се случи подобно нещо между Плевен и Бяла. Само че там ограничението беше 60, а казаха, че съм бил с 80. Принципно бих повярвал, но имам радар детектор, който изобщо нищо не "детектна", дори когато ме засичаха... Накрая ги убедих, де.
                    Ето един линк и за вас с доста точки, по които може да спорите по въпроса:
                    http://psabev.blogspot.com/2007/08/blog-post_16.html
                    Петър Събев

Коментар

Eй,вярно ли че могат да стават такива работи???
                      Направо не мога да повярвам.Повечето хора се панират от такива проверки и ще си ги надупят без проблем.
                      Браво на полицията-евала!!!

Коментар

Знайте си правата, и действайте внимателно. Не се панирайте, дори и да сте виновни. Правата и в тоя случай са ви същите. Ако има нещо неизрядно от другата страна, натъртете. Обикновено ефекта е добър. В тоя смисъл, стремете се при вас всичко да е наред, по отнощение на документи, прегледи, круши по колата, триъгълници, аптечки, пожарогасители. Тогава няма за какво да се заядат, колкото и да злобеят.

Мен са се опитвали дори и без включен радар да ме спират за превишена скорост, и за изпреварване, при положение че маркировката и знаците го позволяват. Когато разберат че сте наясно с номерата им, се правят на ядосани, но ви пускат.

Не мога да я разбера тая държава. 1-2 пъти са ме хващали в наистина сериозно нарушение, и точно тогава ми се е рзминавало. А винаги, ама винаги ме глобяват за абсолютни глупости.

Това са им "адекватните" мерки, изглежда. Затова и нямам никакъв респект към тях, а почти винаги като ги видя някъде, ми се пораждат лоши мисли в главата.

За съжаление не виждам обаче как биха могли да се оправят нещата. Не виждам воля за това, нито от служителите, нито от шефовете им, нито от някой друг изобщо.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не е точно по темата с радарите, но... Вчера до Плевен на жена ми са и написали фиш за без колан на задната седалка. Две са били отзад и на двете фиш по 50лв., на водача - нищо. Интересното е, че във фиша на полето "водач на..." пише пътник, в полето "нарушение" - "без колан"/какъв, на кръста ли?/, час на нарушението - 08.05., а часът е бил около 15.00. Този, който е подписал фиша не е този, който се е представил. Изобщо много въпроси, но тя се е панирала а и няма книжка и не познава добре закона и се е подписала на фиша. Та съвета ми е - четете какво ви пишат внимателно и трезво, може още веднага да откриете разминавания.

Коментар

Тия 2 по 50 си ги е сложил в джоба. В това може да си сигурен.

Аз за това си искам актове, обикновено. Особено пък сега, дето им се и плаща на място.

Щото, акта трябва да мине през КАТ, няма как иначе. А документи всякакви, барабар с печата, могат да се изфабрикуват твърде лесно в наши дни. Тоест е много вероятно парите, дето се дават просто да отидат в нечий джоб, да се почерпи, за не заслабне.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Тия 2 по 50 си ги е сложил в джоба. В това може да си сигурен.

Аз за това си искам актове, обикновено. Особено пък сега, дето им се и плаща на място.

Щото, акта трябва да мине през КАТ, няма как иначе. А документи всякакви, барабар с печата, могат да се изфабрикуват твърде лесно в наши дни. Тоест е много вероятно парите, дето се дават просто да отидат в нечий джоб, да се почерпи, за не заслабне.
                              Не, само фишове им е дал, без да им взема пари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X