Много харесвам група ЛЮБЭ.Има ли някой като мен и какво можем да обменим.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЛЮБЭ
Свий
X
-
Ако разбираш от торенти в www.arenabg.com има нещо,може и да ти свърши работа.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Че аз имам и събрани съчинения, и отделни албуми. Май имам всичко, по-ново, само дето някои неща са на касети.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
и аз имам доста неща на Любэ. имам няколко клипа, концерта им Рассея и няколко албума. а за обмяна мойе или през торенти или ако имаш неограничен нет в DC хъба на датата примерно че до него достъпът е почти свободен/зависи от интернет доставчика, за БТК ADSL датата не важи/Танки грязи не боятся!
Коментар
-
Re: ЛЮБЭ
Първоначално публикуван от КонстантинМного харесвам група ЛЮБЭ.Има ли някой като мен и какво можем да обменим.Служил съм в СКВО.
На Любе май имам всичко... Намира се и някоя бутилка водка...
Иначе тук май има пълна дискография...A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Коментар
-
Не. Това е почти като Висоцки, но с оркестър. Според настроението ти - тия или ония, но практически всички са шлагери.
Има клип на Давай за!, това е над всички клипове които съм виждал. Мега клип. Макар че филмът беше обикновен буклук, холивуд.
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанНе. Това е почти като Висоцки, но с оркестър. Според настроението ти - тия или ония, но практически всички са шлагери.
Има клип на Давай за!, това е над всички клипове които съм виждал. Мега клип. Макар че филмът беше обикновен буклук, холивуд.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар