Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЛЮБЭ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЛЮБЭ

Много харесвам група ЛЮБЭ.Има ли някой като мен и какво можем да обменим.
    Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Имам доста неща, въпросът е как да го направим.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И аз имам. Няколко диска.
      Хм. Някой да има списък със заглавия? Така може да направим Събрани съчинения.

Коментар

Ако разбираш от торенти в www.arenabg.com има нещо,може и да ти свърши работа.
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Че аз имам и събрани съчинения, и отделни албуми. Май имам всичко, по-ново, само дето някои неща са на касети.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

и аз имам доста неща на Любэ. имам няколко клипа, концерта им Рассея и няколко албума. а за обмяна мойе или през торенти или ако имаш неограничен нет в DC хъба на датата примерно че до него достъпът е почти свободен/зависи от интернет доставчика, за БТК ADSL датата не важи/
            Танки грязи не боятся!

Коментар

Re: ЛЮБЭ

Първоначално публикуван от Константин
              Много харесвам група ЛЮБЭ.Има ли някой като мен и какво можем да обменим.Служил съм в СКВО.
              Че обади се бе, градски
              На Любе май имам всичко... Намира се и някоя бутилка водка...
              Иначе тук май има пълна дискография...
              A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Благодаря на всички.Започвам да тегля.
                Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Някой би ли ми казал струващите им песни.Засега имам 3-4 от които мн радват

Коментар

Не. Това е почти като Висоцки, но с оркестър. Според настроението ти - тия или ония, но практически всички са шлагери.
                    Има клип на Давай за!, това е над всички клипове които съм виждал. Мега клип. Макар че филмът беше обикновен буклук, холивуд.

Коментар

Според мен,повечето са струващи.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                        Не. Това е почти като Висоцки, но с оркестър. Според настроението ти - тия или ония, но практически всички са шлагери.
                        Има клип на Давай за!, това е над всички клипове които съм виждал. Мега клип. Макар че филмът беше обикновен буклук, холивуд.
                        Какъв филм бре, това си е сериалче, много симпатично, а клипа е изрезки от него с още малко игра. Нали е саундтрак към филмчето. Всъщност те правят саундтраците на повечето готини сериали напоследък.

Коментар

тогава свалям наред

Коментар

Ето господа....

https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...phy-SAB-CoZmO/
                            no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X