Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Некадърни хора .. некадърна държава .. некадърни политици

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Некадърни хора .. некадърна държава .. некадърни политици

Днес като излязох от дома и какво да видя ... Цялата улица в някъкви предизборни хартийки на ГЕРБ . Аз такова нещо не съм виждал ... пъхат колкото могат в пощата , званят на званеца и продължават нататък . Толкова ли ни е некадърна държавата.Дори имаше и по чистачките на колите
    Ето и малко снимки ...
    Прикачени файлове
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

До: Некадърни хора .. некадърна държава .. некадърни политици

Ха ти пак си добре.При нас цялата улица беше синия.Да неговорим за мотора на баща ми,който беше пребоядисан от листовки .Не виждам смисъл в гласуването.Това е както игрите с награди.Печелившите се знаят още преди тегленето.Няма какво да говора.Ще кажа само едно- Bulgaria For Sale ...за жалост...
    Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Остава ми само да кажа: Това е положението.

Коментар

Не се лъжете винаги против комунягите гадни
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          Не се лъжете винаги против комунягите гадни
          Понеже ?

Коментар

Сигурно с наближаването на изборите ще зачестяват подобни гледки, а може и да има и по-зле...
            А относно гласуването и положението... и да и не.
            Лично аз не ми се гласува като ги гледам, но пък и колкото по-малко от нас гласуват, толкова повече гласове за твърдият електорат на една етническа партия...
            .

Коментар

STOP!
              Какво ви стана?
              Първо - това с листовките е невъзпитано, а не некадърност.
              Второ - България не се продава.
              Трето - Ако вие не виждате смисъл да се гласува, то кой да види? Някой от съседната държава ли?
              Какъвто народа, такива му и политиците!
              Стойте си по къщите, пък чакайте нещо да падне от небето.
              Ако и сега се оплачете от избор...
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                STOP!
                ...
                Второ - България не се продава.
                ...
                Дали защото вече не е продадена?
                LZ1AIV

Коментар

За да имаш после претенции първо трябва да си гласувал.
                  Що се отнася до листовките и плакатите винаги съм твърдял, че едва ли някой си формира иборното мнение по муцуните, които са залепени по стените или се подават от пощенската кутия. Вместо това не е ли по- добре всяка партия да си избере някой клас и да отпечата безплатни учебници.
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

В Плевен представителка на една червена партия прозвънява всички домашни телефони на хора пенсионери или в предпенсионна възраст и им обяснява, че всички освен тяхната партия ако дойдат на власт ще намалят пенсиите. Не ми е ясно откъде е изтекла толкова много лична информация, но знаят всичко за роднини, адреси, години и т.н.
                    Видно е, че боклука изплува отгоре .
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

По средата на миналия век един гениален пистаел е написал "И я че изокам некой ден", явно на някой му е дошло времето да изоква!
                      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                        За да имаш после претенции първо трябва да си гласувал.
                        Да, ама не. Докато изборите не са задължителни, гласуването е личен избор, а не задължение.

А управляващите са назначени, където са назначени, за да вършат определена работа, за което им се плаща определена заплата, от всеки от нас. Е, щом им плащам заплатите, имам пълното право да им искам сметка за простотиите, независимо дали съм гласувал, или не.

Ама не е там въпроса. Аз ще гласувам против, а не за, някого. Тъжно но факт.

За тия, дето не виждат смисъл, да ги попитам: Колко пъти трябва да дойдат на власт комунистите и доган, та да се сетите че все пак има смисъл? Ще чакате да ви го вкарат до края ли?!?!? На доган даже ще му е кеф да го направи, вЕрвайте ми!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колеги, за пореден път ви моля да не пускате теми , които биха могли да се изтълкуват като агитация или анти- такава в настоящото предизборно време. След изборите - няма проблеми.
                          Благодаря за разбирането.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X