Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НИВА
Свий
X
-
Първоначално публикуван от kinexВсички ловци в Кърджали казват че Нивата е най проходимия джип.
Тази снимка много ще ги зарадва.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Това явление е доста разпространено.
Прави ми впечетление че хората като се качат от лека кола на джип и като видят разликата в проходимоста веднага казват Моя джип е най проходим. А тя проходимоста е толкова комплексно нещо че направо ми спира процесора. Затова думите най и по са абсолютно непреложими в случая.
Сега чакам един точно такъв приятел с Нива да го прекарам по едно трасе. Да си призная малко мръснишката играя. Ше го прекарам по едно голямо нанагорнище с трева. Сещате се защо. Аз си го тренирам почти всеки ден по друг повод. Настройвам амортисйорите.
Това не значи че Нивата е по-лоша от Гранда ама за него ще е точно така. Пък и мойта таратайка целенасочено е със сликове.
Тоя път ще снимам.
Коментар
-
Тя Нивата не е зле, ама горката катастрофално страда от недостиг на тяга. Има си даже Ниваджиски маниер на преодоляване на препятствията - на втора бавна и с оборотомера в червената зона се прескача....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
е то за руските коли и нивата легенди се носят я имам един комшия дето си купи чисто нова и ми обясняваше какъв дзвер е в гората, а вчера ми заяви че пътя до 7-те езера бил много лош и оставил нивата и се качил ха маршрутните текезесарки до хижатае какво , се пак ловци са хората на мен 3-ма ми се обаждат да питат дали е проходима фронтеричката и става ли за лов
всеки гледа различно на нещата , първите 2- ма ги отрязах щото джипа ми трябваше още 2 седмици а третия ме закова с въпроса дали е удобен лъка да се подаде през него човек и да стреля
в неделя ще идва да го мери
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraЩе го обърнеш бре
Ама първия път така се спрях в един камък които се беше скрил в тревата че после бая време ми кънтяха ушите.Сега и на сън мога да го кача.
Абе щом стигнахме до там че един ловджия с Патрул да ме убеждава че Нивите са по-проходими от неговия Нисан трябва да се вземат мерки.
Коментар
-
Виж някъде в по-старичките (от зимата) теми за разходките има едни снимки с една Нива, беше откачила на Goldy бронята да я дърпа...През целия път е играля ролята на котва за Вранглера (да не се засили много)Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Абе пусто нали съм имал една служебна, купиха ми я чисто нова, от магазина, почти не виждаше офроъд, само асфалт, внимателно каране, навременнен сервиз и най-добри консумативи... Е тая кола просто не спря да се разваля... Казвал съм го много пъти и пак ще го кажа аз по-скапан автомобил (не джип а изобщо автомобил) не съм карал никога. Какво ли не се счупи, само двигателя не мръдна... Представям си да я бях опънал на сериозен офроъд - ще ме остави някъде в дън гори тилилейски...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не завиждай на мъката на ближния. Аз например бих си поиграл да направя Нива, ама като си помисля колко неща трябва да сменя, май няма смисъл...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар