Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко по-сериозна разходка на диското

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко по-сериозна разходка на диското

Да се похваля аз пак
    Падна дъждеца вчера и си знаех, че днес работата отече... Има кал и локви по пътя - трябва вече да се вкара машината в киреча да видим какво ще прави
    Снимките не са сканирани особено хубаво, ама...
    Естествено, както е писано да стане обикновено, таман схванахме какво трябва да направим за да извадим хубави снимки, и кадрите свършиха (бяхме с апарат с лента). Ама по-нататък се надявам да покажа много по-джиджани снимки... Първата е с особено съмнително качество, ама я сложих заради интересния ефект от фара и моята аура

A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Фанелката ме кефи, ганджубашка
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Фанелката ме кефи, ганджубашка
      Вдясно пише "Nature's way of being high"
      А трябва тези дни да снимам отблизо съдинката от последните две снимки, голяма гордост ми е

Коментар

Качи и някоя снимка и от по сериозните моменти
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ми няма, бяхме тръгнали набързо и имаше само 5-6 пози в апарата... То не, че имаше кой знае какви екстремни изпълнения (още набирам смелост за такива ). Това ми е първата по-сериозна разходка - 50-60 км, 2/3 от които по черни пътища и в гората...
          А ето я и съдинката, дето още и мисля място и предназначение в джипа

Коментар

Само за сравнение, това е от днес.
            [img=http://www.Photo-Host.org/thumb/061987p1040556.jpg]

Коментар

Ланча Дедра. Е И?
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Това ли е Дедра Интеграле

Коментар

Просто исках да покажа, че поне според снимките това неми изглежда като особедно сериозна разходка за такъв джип, но може и да греша

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                    Не е.
                    Това е Дедра 1,6 90 к.с. предно с 14" летни гуми

Коментар

В началото пише че е свършила лентата преди сериозните неща, пък и доколкото разбрах е направил към 40 километра по такъв път, което за Ланчата ще е доста разсипващо...
                      Иначе локвата е смешна, но мисля че и той още не му знае истинските възможности

Коментар

Първоначално публикуван от djmcvazov
                        Първоначално публикуван от kinex
                        Не е.
                        Това е Дедра 1,6 90 к.с. предно с 14" летни гуми
                        Извинете
                        Объркал съм се от тук:
                        http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...E4%E5%E4%F0%E0
                        А всъщност има ли Дедра Интеграле

Коментар

Има
                          Най-голямата сила на интегралетата обаче е била Делта интеграле
                          която е многократен шампион в група Б.

Ама много оф топик стана

Коментар

Интеграле е начинът на Ланча да кажат 4Х4.

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler
                              То не, че имаше кой знае какви екстремни изпълнения (още набирам смелост за такива ). Това ми е първата по-сериозна разходка - 50-60 км, 2/3 от които по черни пътища и в гората...
                              От заглавието (а и от темата дотук) трябва да става ясно, че разходката е сериозна по-скоро за мен, не за Диското. Целта ми не беше да спирам дъха на някой във форума с тези снимки, много хляб има да изям докато стигна дотам.
                              Естествено, снимките са от първите моменти, когато и тези локви ни се струваха готини... Няма ги местата където цялата гума изчезваше в коловоз, широк колкото нея, с наклон, който те кара да се подпираш на кормилото... Няма ги и местата, където заради калта (или заради мен ) джипа се въртеше напреко на пътя... Няма ги камъните и клоните...
                              Локвата е смешна, да... Но не се вижда, че накрая на Диското целия таван беше в кал...
                              Тепърва навлизам в кефа на офроуда, но... djmcvazov, каня те по същия маршрут с ланчата...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X