Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако не беше шега щях да се ядосам.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абе тия луди ли са бе.....
    гадове мръсни да се подиграват с тези джепки
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Хаха явно наистина хората тук вземат насерьизно подобни гаври.
      Но както и да го погледне човек всичко опира до това какво искаш да покажеш, аз съм сигурен че със същия този Н2 мога да закъсам на поне полувината препятствия

Коментар

Фенството си е ...фенство, няма връзка с разума. Да се титулова или отрича абсолютно една машина е неразумно, човек винаги може да намери примери "за"и "против" - мен са ме дърпали от много места и аз съм дърпал много хора това значи ли че УАЗ-ката е Боклук/Върха - не, това значи че аз съм се заврял дето не е трябвало или че някой друг не му е провървяло
        А феновете да си правят филмчета щом им харесва - ето още едно
        http://www.youtube.com/watch?v=HmaNe...elated&search=
        П.С. между другото ако някой ми подари едно H2 няма да му откажа, а нека си е много кофти

Коментар

Отдавна не бях чел толкова обективно мнение. Евала Алекс. Респект.
          Само човек които е видял много кал може да мисли така.
          Мисля че е крайно време да сложим краи на споровете за това кои е по по най и да се забавляваме. Без значение кои с каква кола е. Нали за това сме се събрали. Ето как го правят някой.
          http://www.youtube.com/watch?v=cBC_w...elated&search=

Коментар

kinex, страхотно филмче, ето какво правят хората а ние си пишем тука

Коментар

Според мен все още не е създадена универсалната 4х4 машина, и все пак не е случайно че американската армия са избрали точно тези превозни средства, но и те имат нужда от асистенс понякога
              http://www.youtube.com/watch?v=lau9npRimcQ&search=hmmwv
              Универсалната високопроходима машина е измислена всъщност, но тя е с вериги.

Коментар

Универсалната високопроходима машина е измислена мнооого отдавна и не е с вериги а с крака - казва се МУЛЕ
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                  Мисля че е крайно време да сложим краи на споровете за това кои е по по най и да се забавляваме. Без значение кои с каква кола е.
                  kinex, надали някой от нас сериозно мисли, че неговата машина е по-добра от тази на другите... или, че точно тази марка е по-добра от другите...
                  Мен ме подразни начина по който някой фен е издигнал хамъра над всички останали джипове, очевидно неоснователно...
                  Хамъра си има предимства, не го отричам... Ама същите джипове, за които в другото клипче препоръчваха да си стоят на паркинга на супермаркета, си имат не по-малки достойнства...
                  Вярно, че е шега, ама знаете ли какво ме издразни? За шега го приемаме ние. 90% от братята американци вярват в това...
                  Нещо много се разпалих, а не трябва, наистина... Отивам да се успокоявам, че тук вали цял следобяд, утре ще има калчица навсякъде, ще се излиза навън
                  A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

филма е съвсем реалистичен - при тези условия резултата винаги ще е такъв... забелязвате ли как другите 4х4 нарочно влизат по-бавно в препятствията... особено на пясъка - направо отпускат газта и след товафорсират
                    също на водното препятствие - защо спират като топнат фаровете? нали като слезат и задните гуми, предницата ще се вдигне и ще го минат - водата не беше повече от 60см... аз със старата тойота 73 съм минавал 72см вода и то доста няколко пъти един след друг в двете посоки, а беше поне 40м дълго...

http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...t=1375&start=0
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абе мани, геометричната проходимост никой не може да му я вземе - гумите му са големи а свесовете малки, това добре, ама иначе както казваш се прави всичко да ги запецнат другите. Но теглича на Гранда и нископрофилните сликове на Диското направо избиха рибата!
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

свесовете са малки, ама базата е мноо-ого дълга - на "гърбица" ще легне по корем...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                          свесовете са малки, ама базата е мноо-ого дълга - на "гърбица" ще легне по корем...
                          Те там помагат големите гуми - отдолу е бая по-висок.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                            Кеф ти дълга, кеф ти къса база:

Коментар

Е те от такъв не бих се отказал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X