Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4х4 родео
Свий
X
-
Ето това е правилното трасе и правилният автомобил.
Ще ми се да се вкара онзи Туарег тук и да го накарат да мине със същата скорост като Тойотата трасето, да видим до къде ще остане нещо от него изобщо.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от quadraЕто това е правилното трасе и правилният автомобил.
Ще ми се да се вкара онзи Туарег тук и да го накарат да мине със същата скорост като Тойотата трасето, да видим до къде ще остане нещо от него изобщо.къф е тоя твои нет че ми четеш постовете преди да съм ги пуснал
Коментар
-
Дал съм му жега, тия дни му инсталирах компресор и нитро
Сега обаче ще го настъпвам по-малко, да не прегори изпускателния колектор на лан картатаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevПламене, мани майтапа ама Димата верно е пуснал некви компресории на мен ми прави впечатление. Дали пък не са двама с два компютъра
Много бързо стрелят и са навсякъде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexПървоначално публикуван от Yordan KolevПламене, мани майтапа ама Димата верно е пуснал некви компресории на мен ми прави впечатление. Дали пък не са двама с два компютъра
Много бързо стрелят и са навсякъде.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexПървоначално публикуван от Yordan KolevПламене, мани майтапа ама Димата верно е пуснал некви компресории на мен ми прави впечатление. Дали пък не са двама с два компютъра
Много бързо стрелят и са навсякъде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexМи така сме голфаджийте.
Тои и Дима се прочу в Русия ама си трае. В сайта където побликуваха снимките с Голфа на Йори имаше пост: - Ма тва Quadra ли е? Пък нас ни лъже че кара джип.
Ама после като им показах сега какво кара Йори и се ококорихаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар