Е няма как да го хване.
Някой е карал нарочно зад него за да снима цялата ситуация. Примерно с 300 км.
Въпреки това, нещо снимката ми се вижда една такава..
Да не са направили монтаж с числото.
Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
- Тоя пич кара като у дома в хола, още малко ще се изправи, ако караше с такива скорости задникът му щеше да стърчи над главата...
- Тая единица в средата - за какво е сложена на екрана ? Тоя екран ако е трицифрен, средната колонка цифри само от вертикални чертички ли е ? Какво ще показва ? Ако пича караше с 301км/ч, как щяха да изобразят нулата в средата ? Тези табла по принцип са двуцифрени или трицифрени,
- На снимката човекът си кара с 85км/ч, или със 135км/ч. После някой си е играл да направи 8цата на тройка и да вкара междинната единица, или просто е разменил местата на единицата и на тройката. Доста нескопосно при това.
Това на прима виста. Вече ако се задълбаем...
- Защо цифрите на таблото са с различен цвят от надписа ?
- Защо пише на английски ? Снимката е правена на европейска магистрала (тировете, електропроводите), но не в Англия (движението не е обратно). В Щатите не е правена, там няма такива знаци, да не говорим за тирове Ивеко. Е, къде е правена снимката ? Коя е тая англоговоряща европейска държава с нормално движение ?
Проявявайте малко критическа мисъл преди да налапате куката все пак. Точно в конкретния случай не е трудно. Днес се ловите на това, утре ще ви подхлъзнат за нещо сериозно...
- Защо цифрите на таблото са с различен цвят от надписа ? ...
E това може да е нормално. И на някои табла в София съм виждал, че скоростта се показва с 2 различни цвята - зелен ако е в рамките на ограничението и червен, ако има превишение.
Жалко е, че се впивате в детаилите, вместо да се забавлявате, това все пак е в раздел Хумор, а не "Квантова механика за напреднали"
А иначе от фотографска гледна точка снимката е възможна, а дали е вярна... и това може да се окаже, а може и да е "шопена" и какво, нали е забавно
От фотографска гледна точка си е абсолютно безпроблемна снимката. Просто е наивна. Най-малкото заради стойката си моториста въобще не кара с такава скорост, обидно е дори да ни карат да клъвнем. Това ми е идеята.
Коментар