Това наистина е интересна тема, навремето Реното ми (Renault 21 Turbo Quadra) вървеше съвсем успешно по плажа, и дори ако го зариеш зорлем излизаше само...А си беше ниска спортна кола с перманентно 4Х4.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Състезание по плажа казвате?
Свий
X
-
ама сигурно си бил с някакви валяци огромни, аз с мойто ауди с нископрофилни широки гуми най-редовно като маневрирам го вкавах на пясъка и леко се закопава и като му дам яко газ прави стена от пясък и излиза!Първоначално публикуван от quadraТова наистина е интересна тема, навремето Реното ми (Renault 21 Turbo Quadra) вървеше съвсем успешно по плажа, и дори ако го зариеш зорлем излизаше само...А си беше ниска спортна кола с перманентно 4Х4.no signature no problems
Коментар
-
Ами валяци... 195/55R15 Ама имаше автоматичен блокаж на междуосевия и принудителен на задния диф... Още ми е мъчно за тази колица, голям звяр беше...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Соленичката водица си е казала думата - вече става само за КремиковциВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар