Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво "казва" колата ви за вас?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от quadra
    Тук преди време един понеже не му беше удобно да пише публично, пък и явно не носи на ирония и самоирония човека ми написа лични съобщения с доста заплашителен характер...Карай, свят широк, хора всякакви...
    Е що карай, ГАЗИ БЕ
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Споко бре хора, вие го приехте по-сериозно и от мен. Аз съм сигурен че като е преспал една нощ и е помислил малко е видял че е смешно да се пали така.
      Иначе съм наистина много трогнат за подкрепата!
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

не съм се палил бе човек-просто направих забележка,че имаш претенции,а пишеш неграмотно-приеми го като градивна критика
        може да нямам много постове,но влизам редовно във форума-виж профила-дори днес имам един вид рожден ден
        също така не карам хонда

Коментар

Първоначално публикуван от dossy
          не съм се палил бе човек-просто направих забележка,че имаш претенции,а пишеш неграмотно-приеми го като градивна критика
          може да нямам много постове,но влизам редовно във форума-виж профила-дори днес имам един вид рожден ден
          също така не карам хонда
          Не бре човек, споко, нямам впредвид теб
          Аз много добре знам че не съм перфектен, ама не си давам и зор, защото така и така съм избрал доста махленски стил на изразяване...
          С теб се посмяхме и готово, без лоши мисли
          А иначе наистина имаше един човечец, който се взе много насериозно и реши че тук сме някаква сбирщина от некъдърници и глупаци, че само неговото мнение е правилно и че всички трябва да го слушат, при все че се изказа неподготвен за една ситуация, защото просто не беше там, а и даже не си беше направил труда да прочете дискусията до тогава.
          И като му направихме забележка (в доста лека форма повярвай) и после имахме една интересна преписка от лични съобщения, като най-накрая изказванията му придобиха доста заплашителен вид...
          До ден днешен се чудя, тези хора са движат в някакво обкръжение и си мислят че целия свят върви по тяхните закони...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аре заключвайте тая тъпотия.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
              Аре заключвайте тая тъпотия.
              Именно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X