Първоначално публикуван от quadra
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво "казва" колата ви за вас?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Споко бре хора, вие го приехте по-сериозно и от мен. Аз съм сигурен че като е преспал една нощ и е помислил малко е видял че е смешно да се пали така.
Иначе съм наистина много трогнат за подкрепата!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
не съм се палил бе човек-просто направих забележка,че имаш претенции,а пишеш неграмотно-приеми го като градивна критика
може да нямам много постове,но влизам редовно във форума-виж профила-дори днес имам един вид рожден ден
също така не карам хонда
Коментар
-
Не бре човек, споко, нямам впредвид тебПървоначално публикуван от dossyне съм се палил бе човек-просто направих забележка,че имаш претенции,а пишеш неграмотно-приеми го като градивна критика
може да нямам много постове,но влизам редовно във форума-виж профила-дори днес имам един вид рожден ден
също така не карам хонда
Аз много добре знам че не съм перфектен, ама не си давам и зор, защото така и така съм избрал доста махленски стил на изразяване...
С теб се посмяхме и готово, без лоши мисли
А иначе наистина имаше един човечец, който се взе много насериозно и реши че тук сме някаква сбирщина от некъдърници и глупаци, че само неговото мнение е правилно и че всички трябва да го слушат, при все че се изказа неподготвен за една ситуация, защото просто не беше там, а и даже не си беше направил труда да прочете дискусията до тогава.
И като му направихме забележка (в доста лека форма повярвай) и после имахме една интересна преписка от лични съобщения, като най-накрая изказванията му придобиха доста заплашителен вид...
До ден днешен се чудя, тези хора са движат в някакво обкръжение и си мислят че целия свят върви по тяхните закони...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ИменноПървоначално публикуван от Yordan KolevАре заключвайте тая тъпотия.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар