Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво "казва" колата ви за вас?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

обосновката е ясна.

Местожителство: sf

все пак quadra си е заслужил уважението в този форум отдавна.
    интерсно е наистина да се говори с тех. данни и факти за това се борим тук.
    no signature no problems

Коментар

спамъри бол...

Коментар

в този форум има мнооооого малко спам и много технически грамотни мнения и културни изказвания
        no signature no problems

Коментар

Чакай че се възгордях! Приеха ме в гордата и недостъпна каста на Голфаджиите! УРА! УРА! УРАААА!!!
          Само едно е лошо, Стефан няма да иска да говори с мен...
          е, какво да се прави, пълно щастие няма...

Карай...
          Иначе наистина ми беше интересно да чуя ГРАМОТНИ аргументи, ама май същите свършиха, щот` не ги виждам...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

непрекъснато извъртане на двигателя, и поддържане в оборот при намаляване с смяна на по-ниска предавка.
            Въртящият момент на свой ред е силата измерена на изхода на двигателя измерена в нютънметри, и именно високия въртящ момент е залог за приятно каране и добро ускорение.

СЪС смяна на...

още?!?

Коментар

А, е да, сега сфанах к`во се сака от мене...
              Пусто като не съм бил ф час на уроците по балгарски така ша да е...
              А аз си мислех че нещо са се убъркал ф техническите уписания...
              Ужас бре човек, казвам ти! Направо ме накарА да се съмнявам фъф мене си...
              А то пусто граматичски неграмотно... уви... (шъ прощавате за каламбура, или не се викаше така на туй прийом)
              Ама фсе си мисля, че дето има една дума, фсеки като говори нещо в маалата не говори кат` говорител по телевизията, що тука като сме си свои хора да не може като чете некой какви сам ги сатворил да си ме представи как немоем и првилно да говорим а?
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ха ха, Димата станал Голфаджия. Дима що се палиш бре, винаги ще има киселяци с азиатски коли които да киселеят. Те вече са се набутали и много ясно че ще са кисели. Неизбежно е.
                Иначе всичко написано от автора на темата е вярно. Поздравления за Nightcrawler
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                  Ха ха, Димата станал Голфаджия. Дима що се палиш бре, винаги ще има киселяци с азиатски коли които да киселеят. Те вече са се набутали и много ясно че ще са кисели. Неизбежно е.
                  Иначе всичко написано от автора на темата е вярно. Поздравления за Nightcrawler
                  Споко бре човек, не съм се запалИл, ама направо се ококорИх... Викам си "брях, нещо преебахме азбучните истини!"...направо се стреснАх от себе си... А то к`во било...Плюнах си в пазвата, споко, иначе ми се беха разтреперАли ръцете, казвам ти...

Коментар

А защо няма и за Уаз нещо?
                    Голфаджия е вид личност.Модела кола не е виновен.Просто това е еволюция от Лада ТУНИНГ към ГОЛФ ТУНИНГ.Ако се загледате ще видите прилика между ладите от онова време с тунинг и голфовете сега.Просто това си е психика на притежателя!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Честито Дима за голфаджииството !
                      Добре че те познавам и знам че това е невъзможно, а иначе ако избиеш към голф по-добре е да се обесиш на лебедката за да не се мъчиш.
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                        Честито Дима за голфаджииството !
                        Добре че те познавам и знам че това е невъзможно, а иначе ако избиеш към голф по-добре е да се обесиш на лебедката за да не се мъчиш.
                        Карай, много ме радват хора които не ме познават, но ме съдят от първия пост който пускат
                        Ако бях някой да съм се обидил, а така само ме разсмиват.

Коментар

Аз мисля че не само теб разсмиват...
                          LZ1HKW

Коментар

Тук преди време един понеже не му беше удобно да пише публично, пък и явно не носи на ирония и самоирония човека ми написа лични съобщения с доста заплашителен характер...Карай, свят широк, хора всякакви...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              Тук преди време един понеже не му беше удобно да пише публично, пък и явно не носи на ирония и самоирония човека ми написа лични съобщения с доста заплашителен характер...Карай, свят широк, хора всякакви...
                              Или както Шопа е казъл "Свет голем шашкъни много..."
                              А за съобщенята аз се чудех защо си така притеснен, сега вече знам
                              LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                                Лоши хора. Не СЪ се навоювали.
                                Ми ако трябва ще идваме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X