Е вие сеа кво? Танкът е дясностоящ. Тоя таралясник кво се завира?
Тука някой беше окачил една снимка. На времето обиколи целия интернет, заглавието беше "А това няма да го покажат във вестниците". Не познавам снайперистът, който гали котето. Познавам който беше командир на тая рота тогава. Натърти му канчето. Десет секунди коте, а после майка му ще плаче цял живот.
Не съм ционист. Но там няма три милиона хора се борят за живота си със 150 милиона безумци посред едно безкрайно мангалско гето. С техните си дон Цецита воглаве. Съжалявам само че съм стар и не знам иврит. Иначе сега щях да нося такава униформа. Не американската в Ирак.
може пък да са тествали колко "тънка" може да стане колата бе за шоу на здрителите.... от каде знаете
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Имам приятел, който беше в Ирак, в екипаж на БМП... Та той ми е разказвал за правилата там... Когато се движи конвой е абсолютно забранено да му се пресича пътя, да се влиза между машините (както си е и при нас, ако не се лъжа). Даже като си караш, ако те настигне конвой, трябва да отбиеш не в банкета, ами извън пътя направо... Само че там, ако нарушиш правилата, не се разминаваш с акт, ами ти минават през колата, или по-лошо - стрелят по теб... С ПК...
A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Естествено, завирането покрай военните колони е безумие, и без всяква война. Най-големите такива глупости съм виждал през 82-а, на Щит-а. Тогава половината страна беше пълна с военни колони, и де що имаше милиция се молеше направо на глупаците, ама особено по морето идиотстваха. Имаше и всякви чужденци с разни фиатчета и Полонези, беше хем смешно хем тъпо. А бяха събрали такситата Волги отсякъде, бяха им наслагали едни грамадни буркани, ама кой да ти слуша ... Като започнеха да маневрират колоните за да си вършат тяхната си работа, канавките се пълнеха с псуващи дебили и оревани деца, а после ги вадехме на ръце.
Таранът е крайно и много опасно средство, не го знаеш дали не е миниран. Ама да го гръмнеш отдалече си длъжен ... Ако десанта не може да се оправи сам, ама това пак далече от трактора.
Коментар