Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нов идол /клиент/!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абе в случая е важен повече олимпийския принцип
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не е така, важна е икономията, иначе защо ще го правиш изобщо?
      Просто не смятам да коментирам повече тая глупост. И без това съм обещал да не пиша в онози тема, не мисля да я коментирам и в тази.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е, ти го вземаш по-насероизно, отколкото е в действителност - купон да става - с познавателна цел - затова са го правили. Естествено никой не го е сложил на колата си а на един стар руски двигател - мисля, че пусково от трактор ЧТЗ

А иначе по темата за бензина - веднъж бутах чисто новата си нива 1.7 около километър до бензиностанцията... А стрелката си показваше 1/4 резервоар. )) Поне се бута учудващо лесно След куп други простотии, които направи тази "чисто нова кола" минах на по-стари))
        Иначе, когато върви е проходима

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
          Е, ти го вземаш по-насероизно, отколкото е в действителност - купон да става - с познавателна цел - затова са го правили. Естествено никой не го е сложил на колата си а на един стар руски двигател - мисля, че пусково от трактор ЧТЗ

А иначе по темата за бензина - веднъж бутах чисто новата си нива 1.7 около километър до бензиностанцията... А стрелката си показваше 1/4 резервоар. )) Поне се бута учудващо лесно След куп други простотии, които направи тази "чисто нова кола" минах на по-стари))
          Иначе, когато върви е проходима
          Това може да го пуснеш в темата за Нивата. Аз там също няма да пиша повече, защото нищо хубаво не съм видял от нея.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е аз видях хубаво - продадох я

Коментар

Да прецакаш човека отсреща не е хубаво!

Коментар

Той беше добре запознат - заедно сме я бутали...
                Сега кърпи ... (колата е 2000г!!!)

Коментар

Не ми обяснявай на мен, моята стана за кърпене за по-малко от 2 години, кажи го на онези ентусиазти дето се радват че са се обзавели.
                  Единствено ако попадне в ръцете на братя Петрови може да стане кола от нея, те ще и заредят нова самоличност

Коментар

Наистина ми харесваше като проходимост, но само толкова....
                    Човек взема нова кола с презумпцията да не я прави... или поне не често. Вярваш ли ми че кола на 22г. се разваля НЕСРАВНИМО по-рядко от нова?)) Иначе Нивата съвсем не е лишена от достойнства.
                    А щом си я харесват хората... - какво пък затова има всякакви машини

Коментар

Абе аз колко я пазех само, нали беше служебна та не се стискаха пари за най-реномирани резервни части и консумативи. В сервиз влизаше много по често отколкото е предписано и въпреки това не спря да се троши от каране по асфалта, щот офроъд е видяла само няколко пъти за по малко.
                      Вранглера като го взех беше еталонен пример за изоставена и неподдържана кола, пък и правени неща с ясната идея да го счупиш.Взех му здравето от идиотско каране (признавам си) и пак не се чупеше. Е, карета съм сменял, ама те са консуматив, струват 30 долара и се сменят за 10 минути. И вече преди да го продам правих стартер, това беше...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X