Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offroad?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Offroad?

Ъ-ъ, това дали се смята за offroad?
    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Бах мааму - трезви милиционери...
    Вървят направо и не падат от релсата...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Абе, дали вървят направо, или седят на място и се чудят как, аджеба, да слезнат от това чудо, дето са го яхнали и те не знаят как...
      A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Според мен за да караш по релси, си е голямо майсторство! Аз като знам, какво става като стъпиш на трамвайната линия, не си представям, как ще се задържиш на релси на 20см. над земята!
        RB Patrol Team

Коментар

Що бре, по трамвайната сам си върви...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
            Що бре, по трамвайната сам си върви...
            .... наляво и надясно
            RB Patrol Team

Коментар

Бах мааму - трезви милиционери...
              Вървят направо и не падат от релсата...
              Колкото и да са пияни знаят, че ако паднат такова друсане ги очаква, че ще изтрезнеят.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Само по релсата бре, даже пускам волана, ако не е крива нещо...

Коментар

Само по релсата бре, даже пускам волана, ако не е крива нещо...
                  Защо ли не ти дадох да покараш мойто Чероки Не знам, но аз лично като стъпя на релса и ме хварля веднага на некъде другаде! Може и от амовете да е
                  RB Patrol Team

Коментар

То и от релсата си зависи, на някои места те бута, ама на повечето стои.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X