Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Размазах се от смех. Само се чудя защо кучетата не се светнаха.
Само си приказваме и нищо не правиме и това е кофти. Трябва да преминем към действия.
Кучетата не се светнаха щото са домашни и се доверяват на стопаните си, загубили са инстинкти
Ти можеш ли да намериш багер?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Йори, искате ли да го направим на пътеката в горичката в лозенец, мисля че е много подходящо ;-)
само че е доста населено ми се струва незнам как ще го изровим
Аз иам идея каде да се направи!
В парка на Дианабад там много хора тичат.Преди като там тренирахме отбора 1 час преди да се стъми неоставаше пукнат човек!И там пътеката е толкова широка
Аз като малък съм правил подобно нещо - беше зимата и имаше една доста дълбока дупка на пътя! С моя приятел я запълнихме със сняг и после зачакахме! След няма и 5 мин. една забързана витарка, опря на прага и така и си остана
Коментар