Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Войната между Ауди и БМВ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Войната между Ауди и БМВ

Audi отново хвърли ръкавица на BMW, но този път баварците отговориха.

Повече за рекламната война между двете марки тук.

До: Войната между Ауди и БМВ

И двете марки са едни от водещите за Европа.Но с тези модели ,където пускат всяка година нови и по нови ,това не е добре.Преди години един модел се произвеждаше по 5- г. с малки подобрения а сега всяка година нов модел.
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Да бе вервай ти ! А собственичката им - една и съща немска баба, се оказа .
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        Да бе вервай ти ! А собственичката им - една и съща немска баба, се оказа .
        На БМВ верно е една бабка, ама на Ауди е Фолксваген и съвсем скоро може да стане Порше.

...фамилията Квант е най-големият акционер в BMW със своя контролен дял от 46 %...
        Ауди АД (Audi AG) е немски автомобилен производител със седалище в Инголщат, Бавария, Германия. Ауди е част от Volkswagen AG от 1964 година, като марката винаги е била символ на качество, сигурност, комфорт и здравина. Автомобилите се произвеждат в заводите в Инголщат, Некарсулм, Дьор (Унгария), Братислава (Словакия), Сао Хосе дос Пиняис (Бразилия) и Чанчун (Китай).
        Последно редактирано от Тихомир; 18-04-09, 17:21.

Коментар

Всяка една японска кола е по надеждна от ауди а за BMW да не говорим.

Коментар

Първоначално публикуван от nextvasko Преглед на мнение
            Младост, младост - живота е пред теб !
            Не забрявай в какъв Форум си ! Тук не сме пубертети и караме и японски и БМВ-АУДИ.
            На ясно сме , че си още много назад с материала !

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
              Не забрявай в какъв Форум си ! Тук не сме пубертети и караме и японски и БМВ-АУДИ.
              На ясно сме , че си още много назад с материала !
              Не разбрах, защо колегата да е "назад с материала"???? В голяма степен е прав за качеството на Японските коли, но то сега е въпрос и на Късмет

А отговора на тези "войни" всички го знаем:

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                Не забрявай в какъв Форум си !
                На 43 съм и съм напълно наясно в какъв форум съм, изказал съм своето мнение по темата на ,което имам право а какво ми е нивото, едва ли си ти човека който ще ме оценява, жив и здрав.

Коментар

На 43 съм и съм напълно наясно в какъв форум съм, изказал съм своето мнение по темата на ,което имам право а какво ми е нивото, едва ли си ти човека който ще ме оценява, жив и здрав.
                  А ти не мислиш ли, че подобно категорично изказване като това:

Мнение на nextvasko
                  е глупаво, смешно и необосновано? Още повече за човек на 43 години?
                  Когато човек изказва собственото си мнение казва "Аз мисля че...", а не констативно както в случая, сякаш си Господ на автомобилите и каквото кажеш това трябва да е.

Коментар

Когато си изказал мнението си - не очаквай само похвали !
                    И аз съм изказал мнението си за твоето изказване.
                    Сега ще го кажа по-разбираемо :
                    Това , че живота е пред теб - защото още много има да сравняваш като модели и коли ( а не като марки ) .
                    Ако знаех , че си на 43 - ( почти набор-44) - щях още по интересен отговор да ти пиша !
                    Това , че си назад с материала - го пиша защото - изказваш грешно твърдение ! Тотално грешно ( ВСИЧКИ ЯПОНСКИ ).
                    Има си статистики - не твои или мои - а световни - от хора които разбират от коли .
                    Те сравняват колите САМО по няколко показатели и обобщения като твоите НИКОГА не биха направили.
                    Хайде сподели твоя личен опит който те докара до това Позрение !
                    Колко хиляди километра е този опит и с какви коли ?
                    А ако искаш аз да не те оценям - пиши го - щото ефира го чете всеки и съответно реагира по своему като не е съгласен с теб !
                    Поздрав!

Коментар

Това да се спори коя марка е по-добра е безмислено. Аз примерно изобщо не харесвам Корейските, Испанските и не съм голям фен на Италианските. А от Немските Фолцваген, Опел и Форд не харесвам. В последно време БМВ ми падат в очите, така че в тоя спор съм за АУДИ. А инъче в последните 10-ина години Японските коли май са най-добри.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Кои японски коли са най-добри? Щото освен няколко модела на Тойота и Мазда не виждам друго. А Нисан, Дайхацу, Мицубиши? Отново се допуска грешка, от която вече няколко поста се опитваме да ви предпазим. А именно - не обобщавайте, защото не е вярно! Не всички японски коли са най-добрите, дори повечето не са толкова добри колкото Ауди или БМВ.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                          Това да се спори коя марка е по-добра е безмислено. Аз примерно изобщо не харесвам Корейските, Испанските и не съм голям фен на Италианските. А от Немските Фолцваген, Опел и Форд не харесвам. В последно време БМВ ми падат в очите, така че в тоя спор съм за АУДИ. А инъче в последните 10-ина години Японските коли май са най-добри.
                          Момчета - казвайте от какъв ЛИЧЕН опит съдите за тези прозрения ?
                          Иначе - ако гледате на картинки - е възможно да сте прави !
                          Аз не харесвам Извънземните , ама ....нямам опит с тях и не се брои !

Коментар

Японските са на-доброто! Повечето имат типична черта - йофтинко. Имам следната молба. Влез в някой нов модел Мицубиши (2007 - 2009) и снимай на без светкавица осветлението на интериора в купето - по таблото, бутоните по вретите и т.н. Снимките трябва да са на тъмно при запалени габарити или фарове на автомобила. След това направи същото в подобен клас немски автомобил, а може и не само немски. Публикувай снимките тук да се посмеем.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Subaru Legacy 2.2 автоматик-585 000 км.
                              Subaru Leone-870 000 km.Мъртво,катастрофа.До последно не гореше масло.Който има желание да се кефи на луксозен интериор,да кара немски к...и,но да се приготви за лежане под "колата" а който иска да кара,е кара ЯПОНСКА кола.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X