колеги никой от познатите ми незнае какво е чимуга, някой може ли да ми обясни
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е чимуга?
Свий
X
-
До: Какво е чимуга?
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеДа не е лопата за вадене на чимове?
Коментар
-
Първоначално публикуван от SURICATA Преглед на мнениеколеги никой от познатите ми незнае какво е чимуга, някой може ли да ми обясни0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЧимуга-та е ларвата на Папаруга-та...
Коментар
-
Първоначално публикуван от SURICATA Преглед на мнениеа Папаруга-та какво е доста е успорвано всеки различно казваТази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнениеПапаругата е какавида, получена при инерционната зависимост на инвекторния онанизъм при малкия дългонос инжектопляктор на две трети от южната ширина при пълнолуние.
Ама без копи-пейстИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Чимуга - това би могло да е и засекретено име на гамучито.
Когато например прехвърлят едно гамучи през линиите, го зашифроват. Така че днес е чимуга, утре мугачи и неприятелят нищо не подозира.Искам България чиста!
Коментар
-
Доколкото си спомням, това е нещо като тояга или корен от дърво беше...абе дървено е със сигурност, ма пусто село излезнало ми е от главата..
Сетих се най-после....чимуга е закривеното удебеление най-долу на овчарската гега/тояга.
Понеже закривяването се получава като се отреже тоягата заедно с корена и после се обработва с нож.
Когато бях овчарче и овцете си пасях се учех да дялкам такива тояги...ма пуста склероза....
Коментар
-
, ма пусто село излезнало ми е от главата../
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеДоколкото си спомням, това е нещо като тояга или корен от дърво беше...абе дървено е със сигурност, ма пусто село излезнало ми е от главата..
Сетих се най-после....чимуга е закривеното удебеление най-долу на овчарската гега/тояга.
Понеже закривяването се получава като се отреже тоягата заедно с корена и после се обработва с нож.
Когато бях овчарче и овцете си пасях се учех да дялкам такива тояги...ма пуста склероза....
Коментар
-
Бе, хора. Вие се бъзикате. Всеки знае какво е чимуга. Е, почти всеки.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеБе, хора. Вие се бъзикате. Всеки знае какво е чимуга. Е, почти всеки.
нашенскиК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар