Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте Сладури Модератори и Простосмъртни Хазартаджии :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте Сладури Модератори и Простосмъртни Хазартаджии :)

Ще бъде интерсно ако някои от вас 'знаещите' ни даде статистиката кои зодии са представени в този форум и с какви проценти.

Аз отдавна се чудя дали има нещо в зодиите и доколко е вярно.

Аз залагам моите виртуални пари на следната комбинация - най много Телци, после Овни, а на трето място Козирози :-) ...

ще ми е интересно да знам предположенията на другите ... и после фактите, ако на някой му се занимава хайде да покомарджиистваме
    Последно редактирано от Goblin; 09-04-09, 02:59.
    Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

До: Здравейте Сладури Модератори и Простосмъртни Хазартаджии

Някога, някъде, тайфа ченгета, изкушени от астрологията или може би математиката, решили да направят статистика на контингента си. Излязло, че повече от половината бандити са родени декември, януари и февруари. Започнали да гледат с лошо око на козирозите и водолеите, разбира се. Статистиката не може да лъже.

После, някой от тях, в частен разговор с гинеколог от местната АГ клиника установил подозрително съвпадение - половината бебета се раждали в точно този период.

Е, статистиката никога не лъже. Според полицейската логика, излиза, че половината хора са с престъпни наклонности. А според човек, патил от обобщения - нямало било корелация. Хм, той ще ни каже на нас...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Някога, някъде, тайфа ченгета, изкушени от астрологията или може би математиката, решили да направят статистика на контингента си. Излязло, че повече от половината бандити са родени декември, януари и февруари. Започнали да гледат с лошо око на козирозите и водолеите, разбира се. Статистиката не може да лъже.

После, някой от тях, в частен разговор с гинеколог от местната АГ клиника установил подозрително съвпадение - половината бебета се раждали в точно този период.

Е, статистиката никога не лъже. Според полицейската логика, излиза, че половината хора са с престъпни наклонности. А според човек, патил от обобщения - нямало било корелация. Хм, той ще ни каже на нас...
      още малко офф..
      ама не се сдържах..

преди време в Русия се прави анкета на тема
      "Използвате ли Интернет?"

отговорите били 100 % "ДА"

анкетата била пусната през Интернет....

Коментар

Първоначално публикуван от Lidka Преглед на мнение
        Аз отдавна се чудя дали има нещо в зодиите и доколко е вярно.
        Доста е вярно, стига да се разглеждат по-комплексно, а не само спрямо слънцето. На мен обаче веднага ми изниква контравъпросът - Кому е нужно да се рови там
        Или се разбираш с приятелите и партньора си или не, едва ли ще започнеш да ги избираш по зодиакалните знаци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X