Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Звучна пръдня донесе картон на футболист

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Звучна пръдня донесе картон на футболист

Футболист от аматьорската лига на Англия получи безпрецедентен в историята на играта жълт картон заради звучна пръдня, изпусната с цел да разконцентрира противников играч при изпълнение на дузпа.

Случката се е разиграла през уикенда по време на двубоя между Чорлтън Вила и Интернешънъл Манчестър, определян като регионално дерби на града, в който се подвизава Димитър Бербатов.

Смутен от неприятния звук, раздрал въздуха, играчът на Манчестър е изпълнил слабо удара от бялата точка и противниковият вратар е уловил топката. Въпреки че случаят е без аналог, главният арбитър без никакво колебание е показал жълт картон на провинилия се футболист и е наредил дузпата да бъде изпълнена наново. При втория удар се е стигнало до гол и са последвали бурни протести на играчите от тима на Чорлтън, довели до изгонването на трима техни играчи.

Мениджърът на Вила Йън Тредуел заяви, че поведението на неговите играчи е било "примерно".

"Един от нашите играчи "прониза въздуха" и само реферът чу това, след което му показа картон. Дузпата беше спасена само и единствено защото беше лошо изпълнена. Тук шумът нямаше нищо общо. Момчетата ми бяха толкова шокирани, както и ние самите на пейката. Ние не сме отбор, който използва мръсни тактики и обичаме да играем футбол. Не мога да осъждам действията на играчите си, тъй като това беше една емоционална среща и някои от тях бяха изгонени заради разговори с рефера. Тази случка дойде в лош етап от сезона, тъй като ние нямаме спонсор и продължаваме да търсим такъм за следващия сезон", коментира Тредуел.

Най-вероятно Чорлтън ще отнесат глоба от 97 паунда за изгонването на тримата им играчи. Секретарката на Манчестър Паулин Райли заяви, че двата тима са се държали "доста приятелски".

"Нямаше някаква омраза, просто беше доста забавно и смешно", каза Райли.

Знам че е простотия ама така се смях като го прочетох.... Ей това са футболисти а ние нашенците не си харесваме...

До: Звучна пръдня донесе картон на футболист

Няма такъв смях,3 пъти го прочетох и не мога да спра да се смея
    Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

ае стига бе

Коментар

Така е, велика игра-велики отсъждания.
        0(-)

Коментар

НЕ, не може да е истина....текът ми сълзи от смях!
          Това само ингилизи могат да го сътворят!!
          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Смея се,препрочитам и пак сначале.
            Опитах се/че и успях/ да си представя ситуацията алайв-тогава шурнаха и сълзи...
            ...ама чак картон,ингилизка им работа-той потърпевшия крил тайното оръжие в шортите,тичкал си по полянката и когато е требело запалил субуфера...
            Дебели пари се наливат във футбола,знае ли човек...
            По мое време беше въпрос на боб-пред него всички са равни,включая съдията...

Коментар

Тоя съдия пък на какъв се прави. Сякаш на него не му се е случвало

Сигурно ако футболиста се беше насрал, щеше да му покаже червен картон...

Хората са го казали: "По-добре звучна и весела, отколкото тиха и миризлива"

По този повод вижте какво ми попадна в един сайт www.izpoved.com:

Дата на изпращане:25 Март 2007
              Много пърдя бе хора.Яд ме е на мене си.Какво ли не пробвах не помага и не помага.Покрай мен не може да се живее,а и не всеки път мога да се въздържам.Срамувам се когато при някое мероприятие трябва да се извинявам пред колегите и да търча като някой пикльо до тоалетната. Там да го пускам по тарлъци,че да не се чува много,много и да не ме емнат колегите.Направо ви идва да си вържа един камък на шията и да се свърши,но ме е страх! Моля за някакъв съвет,че съм се усмърдял от пърдене! Независимо,че звучи смешно на мен ми идва да ревна като бяла мечка,ама ме е срам и си пърдя ли пърдя.Абе направо съм един ПЪРДЕЛ!!!

Ето и някой от коментарите под изповедта:

...................................................................................................
              Коментар направен на 26 Март 2007
              хахахаха колега, да не се притесняваш, и аз съм така. аз пък не смея да пръдна, защото не че пърдя много или звучно- напротив- много тихо и малко, но това е толкова токсично, че ... жална ти майка направо. Преди в гимназията съм опразвал стая с напълно отворени прозорци на течение за половин час, а после в университета съм опразвал половин аула за 450 човека. Най-отровните миришат на кисело зеле, минерална вода и нещо умряло преди 2 месеца.
              та такива неща. Знаеш ли какво трябва да правиш? просто да си стиснеш гъза и да не пърдиш. Задръж си го, и лека полека се свиква.

...................................................................................................
              Коментар направен на 28 Март 2007
              аууу, аз мислех че съм единственАТА...а и съм жена,представи си на мен кво ми е...а да не ти кажа като си легна с приятеля ми как се стискам да не излезне пиленцето.Страх ме е, че като заспя пърдя ли пърдя...и не знам, мн ми е гадно ама нищо не ми помогна, пих мезим форте, пих други хапчета - няма кирия...не знам

Коментар направен на 29 Март 2007
              Моят съпруг също много пърди. Не само звучно, но и дълго и многократно. И аз попръдвам, но го пускам по терлици понякога, обаче той е направо шампион. Много му се карами често му се сърдя искрено. Отварям му вратата, докато лежи,макар че може да настине. Той ми казва, че ако истине даже може да стане така , че да пърди повече, обаче аз не мога да трая. Никакви лекардства не помагат. Не го разбирам, макар че той казва че няма вина за това. Разбира се, никой не може ей така да пърди когато си пожелае и в известна степен той е прав. Само един въпрос имам към вас - той е само на 31 години - а какво ще става в бъдеще, дали пърдела му ще се усили или не? Помогнете ми Господа!

Коментар направен на 31 Март 2007
              Ще ви кажа един виц по този повод! Двама търговски пътници били по работа в чужд град и вечерта останали да нощуват в хотел. Обаче единият много пърдял - също като вас! :-))) Легнали си, обаче колегата на пръдльото не можел да заспи от мощните залпове и непоносимата воня... Станал човечеца отворил всички прозорци, завил се презглава, но и това не помогнало. Другия пърдял като кон и нямало спасение. Накрая колегата му се ядосал, отишъл в банята, взел един маркуч и мушнал единия му край в задника на пръдльото, а другия изкарал през прозореца. Чак тогава успял да заспи. На сутринта се събудил от пъшкане и стенания. Огледал се и видял колегата си да се превива и да охка. Попитал го: "Какво става, бе човек?" А онзи му отговорил: "Мани, мани... Аз все съм пърдял, пърдял, ама такова нещо до сега не ми се беше случвало. Как съм пърдял, незнам, ама ми излезнало дебелото черво... И докато го натъпча обратно, какъв зор видях..."

Коментар направен на 2 Април 2007
              Аз пък си мисля, че ако човек пърди спокойно и както си иска няколко дена, той ще се отпърди и ще свърши. Аз си мислех че съм голям пръдльо, ама явно съм в много по-лека категория. Във всеки случай пръднята е здраве, ако не пърдиш, то отровите ти седят в тебе и се разболяваш. Айде сега нещо по -весело. Четете и се смейте как пърдят македонците: Културен - Прди и вика „Пардон!“
              Дволичен - Прди и прашува „Кој прдна?“
              Циничен - Прди и те гледа право во очи
              Кавалер - Пушта дамата прва да прдне
              Песимист - Уште не прднал мисли дека се усрал
              Безобразен - Прди од задоволство
              Сноб - Прди само во добро друштво
              Чувствителен - Прди и вика „Ах! “
              Сентиментален - Прди и мисли како би било да не прднеше
              Нестрплив - Едвај чека да прдне
              Добро воспитан - Бара дозвола пред да прдне
              Дискретен - Прди и вика „Нека остане меѓу нас! “
              Реалист - Го смета прдењето за природна работа
              Егоист - Прди само за себе
              Глумец - Прди и чека аплауз
              Срамежлив - Прди и поцрвенува
              Таинствен - Он не прди туку пува
              Лажливец - Прди и вика „Со уста прднав“
              Флегматичен - Прди долго
              Колегијален - Дозволува и другите да прднат
              Штедлив - Прди само во затворена соба
              Шегобиец - Прди и вика „Кој прди зло не мисли“
              Неспособен - Потпрднува цел ден и никако да прдне
              Оптимист - Прди и се надева дека никој нема да чуе
              Пензионер - Прди и вика дека во негово време подобро се прдело
              Баксуз - Прди и се усерува во гаќи
              Фалбаџија - Прди јако за сите да чујат
              Наивен - Прди и мисли дека направил добро дело
              Гурман - Прди и вика „Баш убаво мириса“
              Спортиста - Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот

Коментар направен на 9 Февруари 2008
              Коментар направен на 6 Юли 2007

"Съчувствам ти искренно. Знам точно как се чувстваш и аз съм на тоя хал. Ако си открил лекарство дай го насам. Аз имам известни подозрения, че е от начина на хранене."

ебати прозрението! а не ве - от начина на дишане е

Коментар направен на 10 Февруари 2008
              Споко бе, пич, и аз си попръдвам. Гледам да не се сдържам много, защото е вредно. Като съм на работа, излизам на терасата или ходя в тоалетната. Между другото гаджето ми също си пърди яко А е много готина мацка Въпросът е да не се срамувате и да се отпуснете един друг. Тя естествено ги пуска тихо, щото все пак е жена, малко я е срам от звука, а също така гледа и да ми запушва носа, да не ги мириша, но иначе не се задържа

Много са ми интересни някои жени, които се задържат от срам, а вътре се образуват ли образуват газове - на такива им мирише дъхът, защото то все отнякъде трябва да излиза. Ама как да им го обясниш - ще ти се обидят.

Не че трябва да се надуваме насила и да сме някакви съвсем безсрамни пърдели, но пък от друга страна не трябва и да се срамуваме и задържаме, защото е вредно.

Коментар направен на 29 Август 2008
              Ееее, бате, ти ме минаваш. На мен най-доброто беше когато питах баба ми защо кашля и после продължавало да и мирише докато не си почисти носа и като изгоних баща ми на 5 метра от мен(на открито).

Коментар направен на 27 Ноември 2008
              Абе луди хора ,как може да се срамувате от едно от малкото останали удоволствия на човек в днешното забързано и нервно време. Хората са писали поезия за пръднята -Франсоа Вийон,създавали са научни трактати Томас Джеферсън и Салвадор Дали ,а вие неразумний си стискате гъзляците от криворазбран свян , като комунисти на събрание .Я да го олабите да даде господ да отидете по Европата и да се разходите сред народа да чуете какво се казва пърдел.И то от всички не само мъже но и жени от всеки калибър стари баби и моми гърмят като самоходни гаубици

Айде стига толкова, че се размириса ...
              Последно редактирано от Божидар Исаев; 08-04-09, 13:43.
              Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
              B (Rh +)

Коментар

НЕ Е ИСТИНА!!!!
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малко останаха нещата които ни разсмиват
                  [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

На Вас ви е смешно, а на тях им се плаче.
                    Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от b_petkov Преглед на мнение
                      ...
                      Културен - Прди и вика „Пардон!“
                      Дволичен - Прди и прашува „Кој прдна?“
                      Циничен - Прди и те гледа право во очи
                      Кавалер - Пушта дамата прва да прдне
                      Песимист - Уште не прднал мисли дека се усрал
                      Безобразен - Прди од задоволство
                      Сноб - Прди само во добро друштво
                      Чувствителен - Прди и вика „Ах! “
                      Сентиментален - Прди и мисли како би било да не прднеше
                      Нестрплив - Едвај чека да прдне
                      Добро воспитан - Бара дозвола пред да прдне
                      Дискретен - Прди и вика „Нека остане меѓу нас! “
                      Реалист - Го смета прдењето за природна работа
                      Егоист - Прди само за себе
                      Глумец - Прди и чека аплауз
                      Срамежлив - Прди и поцрвенува
                      Таинствен - Он не прди туку пува
                      Лажливец - Прди и вика „Со уста прднав“
                      Флегматичен - Прди долго
                      Колегијален - Дозволува и другите да прднат
                      Штедлив - Прди само во затворена соба
                      Шегобиец - Прди и вика „Кој прди зло не мисли“
                      Неспособен - Потпрднува цел ден и никако да прдне
                      Оптимист - Прди и се надева дека никој нема да чуе
                      Пензионер - Прди и вика дека во негово време подобро се прдело
                      Баксуз - Прди и се усерува во гаќи
                      Фалбаџија - Прди јако за сите да чујат
                      Наивен - Прди и мисли дека направил добро дело
                      Гурман - Прди и вика „Баш убаво мириса“
                      Спортиста - Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот
                      Човек......наистина ми текат сълзи от смях.......корема ме боли... Не знам откъде си го изровил, но това е велико....Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X