Това третото си е стандартна джипка от армията на ГДР. Имаше ги много, не е самоделка.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Такъв не съм виждал. Трябваше да го пуснеш в темата с мистериозните коли.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
А иначе, като гледам някои от предназаченията му са за ледена скулптура, за каручка с покрив, ама за превоз на голям телевизор очевидно не е предназначен.
това не е скулптура а е действително и е някъде на север има много снимки на такива коли.лично аз смятам че това е някъде из Канада и е близо до океан/воден басейн
това не е скулптура а е действително и е някъде на север има много снимки на такива коли.лично аз смятам че това е някъде из Канада и е близо до океан/воден басейн
такова обледяване /леден дъжд/ имаше в Швейцария миналата зима... даже се пуснаха снимки във форума тука...
А иначе, като гледам някои от предназаченията му са за ледена скулптура, за каручка с покрив, ама за превоз на голям телевизор очевидно не е предназначен.
Само да спомена, че ми се струва доста странно да се извозва телевизор за хиляди с кола, която може да се закупи и за около 200-300 лв. (такива слухове съм чувал)... А и колегата не е прав, българите сме много изобретателни и както се вижда, и седалката е махната, което подсказва, че евентуално, дори и след часове упорит труд, телевизора под един или друг вид ще влезе...
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
~H. P. Lovecraft
Коментар