Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трабант и неговото предназначение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трабант и неговото предназначение

B+

.

На това последното Трабанче да му бяха написали"леопард" на вратите
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

ето и други предназначения на Трабито

[size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
      [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

А знае ли някой,от какво е направен трабанта?
        B+

Коментар

az imam snimki na kamion i betnobarka4ka trabant.kato se varna v bg shte gi postna
          P.S.pisha na latinica zashtoto ne sym v bg

Коментар

До: Трабант и неговото предназначение

трабанта е мноо яка машина цял офроуд звяр е
            Където не мога пеш продължавам с Уаза.
            Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
            Съдействие на закъсали автомобили

Коментар

Е малко и от мене.
              Прикачени файлове
              Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Това третото си е стандартна джипка от армията на ГДР. Имаше ги много, не е самоделка.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Това третото си е стандартна джипка от армията на ГДР. Имаше ги много, не е самоделка.

Знам.Ето и един Вартбург.
                  Прикачени файлове
                  Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Такъв не съм виждал. Трябваше да го пуснеш в темата с мистериозните коли.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ееех хубави Траби спомени ме спохождат.

А иначе, като гледам някои от предназаченията му са за ледена скулптура, за каручка с покрив, ама за превоз на голям телевизор очевидно не е предназначен.
                      Прикачени файлове
                      ... to be continued

Коментар

това не е скулптура а е действително и е някъде на север има много снимки на такива коли.лично аз смятам че това е някъде из Канада и е близо до океан/воден басейн

Коментар

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk) Преглед на мнение
                          това не е скулптура а е действително и е някъде на север има много снимки на такива коли.лично аз смятам че това е някъде из Канада и е близо до океан/воден басейн
                          такова обледяване /леден дъжд/ имаше в Швейцария миналата зима... даже се пуснаха снимки във форума тука...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                            Ееех хубави Траби спомени ме спохождат.

А иначе, като гледам някои от предназаченията му са за ледена скулптура, за каручка с покрив, ама за превоз на голям телевизор очевидно не е предназначен.
                            Само да спомена, че ми се струва доста странно да се извозва телевизор за хиляди с кола, която може да се закупи и за около 200-300 лв. (такива слухове съм чувал)... А и колегата не е прав, българите сме много изобретателни и както се вижда, и седалката е махната, което подсказва, че евентуално, дори и след часове упорит труд, телевизора под един или друг вид ще влезе...
                            "That is not dead which can eternal lie,
                            And with strange aeons even death may die."
                            ~H. P. Lovecraft

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X