Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нека подкрепим кандидатурата на депутат?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нека подкрепим кандидатурата на депутат?

И партийните глави са твърди. Мисля си да бъдат и неръждаеми, аргументите.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      O! ПовЕрвай ми, аргументът му е много... подкован, добре ще ги издЕбати...
      Абе ще минете и през темата за любовта!

Дайте предложение за европейски депутат
      Желателно от женски род
      И да има опит в 2х2; 4х2 и 4х4.
      3х3 само в случаи на аварии.
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Щях да се самопредложа, ама нали съм скромна... пък и нямам таковата... аргумент, не опит...

Ники, всъщност за какво ни трябва и евродепутат
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Тя България отвътре няма да се оправи. Трябва и отвънка, някой да помогне
          Пък като гледам нашите гори ни отесняха и трябва да се опнем по Европа, да дръпнем едни барбекютата и скари..... И те има какво да научат!

Фани! На теб какво ти куцаше? - двойките, тройките или четворките
          Аз те подкрепям!

Коментар

Ники, не четеш Фнимателно Гледай къде слагам запетайките...
            Хм, щом е за натискане на Европата, може и да се прежаля...
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ша свикнеш!
              Започва се леко така , после , минаваш през и .
              Към края на мандата си или .
              ПУдкрепям те бе!

Коментар

Едно време един мой съученик казваше за учителката ни по алгебра "как може тая патица Величкова да е такава гъска", та сега да не тръгнат от нас прикакзки "как може тия свине в Парламента да са чак такива магарета". Иначе депутата ни е упрятен и е сигурно, че не може да гласува с чужда карта.
                Искам си бирата предварително, ако може Туборг, голям
                Последно редактирано от zzlatev; 31-03-09, 17:59.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Реших !!! На изборите ще ходя вече да гласувам ! Само кажете кой номер бюлетина е за магарето. А ако и Шрек се включи, ще стане супер парламент. Може пък повече работа да свършат от настоящия.....Значи от мен 3 (три) гласа за Марко....с жената и сина ЩЕ гласуваме за него. Дайте координати на предизборния клуб да питам колко плащат за гласуване (както е добре известно на широката общественост тук във Варна гласуването се плаща), аз и затова досега не съм гласувал, защото по закон нямам право на странични доходи като военнослужещ, но с тези ремонти нещо съм закъсал, та некой лев ще ми дойде добре.
                  Това в рамките на шегата, но аз няма да отида да гласувам, докато плащат за гласовете.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                    , но аз няма да отида да гласувам, докато плащат за гласовете.
                    Много мъдро решение,даже по-добре да гласуваш за ДПС по-малка вина ще имаш

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                      Много мъдро решение,даже по-добре да гласуваш за ДПС по-малка вина ще имаш
                      Не можеш да ме убедиш.....просто не искам да гласувам за некадърници, а според мен всички партийни листи са такива. А ДПС така или иначе ще си влезнат в парламента, те си викат половината електорат от южната съседка на изборите и си им плащат (отново ) поне транспорта......

Коментар

Не можеш да ме убедиш.....просто не искам да гласувам за некадърници, а според мен всички партийни листи са такива. А ДПС така или иначе ще си влезнат в парламента, те си викат половината електорат от южната съседка на изборите и си им плащат (отново ) поне транспорта......
                        Ок

Коментар

За Марко получаваш един лев, или една бира. Символично заплащане, колкот да не е без хич
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

с кои номе се явява във листата даите да го изберем като пълноправен депутат , бих оделил средства за капанията , без маитап ,

П,П, и престанете да спамате темата мисля че по куституция няма пречка магарето да бъде избрано от народа , що да няма една ясла там в залата
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                              http://www.dnes.bg/article.php?id=68577

Ето това е предложеният депутат:

Смятам за редно кандидатурата на този депутат да бъде подкрепена от нашето офроуд общество. Защото реално той самият е 4х4!
                              Какво по-добро от това, самият депутат да практикува офроуд?
                              Правя това предложение, защото имаше амбиции за хора от форума в парламента.
                              Ето сега имаме възможност да изпратим свой представител!
                              Пък и ще плащат по 1лв. на подпис да подкрепа на кандидата. А това е една бира, или едно кебапче....
                              Хайде дайте мнение?
                              Това е втората кандидатура от форума доколкото знам.Намирам я за напълно конкурентна на другата така че е редно да я подкрепим
                              Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Намирам обаче някаква роднинска връзка
                                Пак ли само едни и същи ще се уреждат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X