Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ландкрузер vs ямаха тъндъркет600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ландкрузер vs ямаха тъндъркет600

Слава богу на момчето нищо му няма благодарение на сравнително не високата скорост и на тва , че е бил с хубав екип. Доколкото разбрах той е идвал от Самоков и на разклона един ланд крузер му взима предимството. Когато пристигнах вече имаше 2 мотора спрели и казаха , че е станало преди 15 мин. аз минах кам 20 часа и останах да качим мотора, през цялото време минаха само два мотора които леко намалиха и вобще не спряха да попитат как е момчето :-(
    ето малко снимки на мотора

а на тези снимки се вижда как се е забил калобрана от джипа в джантата на мотора

а ето местото на удара с джипа

Незнам колко е била малка скоростта, но за да се искриват прътите на телескопите отпред толкова е било с не по-малко от 80км/h съдейки по това, че и мен ме е удрял мотор с повече от 80 и небеше толкова окаян!
    Трябва да се внимава особено с мотоциклетите... аз когато карам мотора расъждавам, че предимство никога нямам иначе...
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Жалко, че е пострадало момчето - у нас за съжаление предимството е да не кажа на по-големия, а на по-простия...

джантата на джипа ли е изкривена, или моста се е изместил... А иначе е от хубавите /ТЛК80/...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Наистина жалко, но като караш мотор е така, за съжаление - почти никой не те вижда на пътя
        Тук важи правилото на руските шофьори на Камаз - стигаш кръстовище, оглеждаш се, ако няма друг Камаз, даваш газ...
        Аз в 90% от случаите спирам пред пешеходните пътеки и давам път... Отскоро карам джип, но вече виждам как хората се стряскат и те гледат сякаш им кроиш гаден номер...
        Явно сме далече от нормалната култура на движение...
        A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler
          Наистина жалко, но като караш мотор е така...
          то и с колело да си пак е така... и пеша да си - пак
          а дори в Букурещ, пешеходеца си е в правото на пеш. пътека и ще те глобят, ако не спреш...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Това за пешеходните пътеки е много хубаво да спреш, но в повечето случай поне при мен само ги подлъгвам да тръгнат, и някой идиот ме изпревари през пътеката, без да погледне. Така опасността е доста по-голяма!
            А относно мотористите аз винаги давам път и ако имам възможност (вече няколко пъти) затискам с джипката идиоти, който се опитват да засекат моторист. Защото и аз карам мотор и знам какво е да караш и да се “звериш” някой да не те удари!
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Остави това, доста често спирам напряко на платното като засенчвам пътеката, за да мине майка с количка, защото аз като спра, някой ще се изсили покрай мен да ги бутне...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Остави това, доста често спирам напряко на платното като засенчвам пътеката, за да мине майка с количка, защото аз като спра, някой ще се изсили покрай мен да ги бутне...
                Точно това имам предвид !
                ЕВАЛА....
                LZ1HKW

Коментар

телескопите на мотора са в такова състояние щото момчето го е хвърлило и мотора се е ударил пързаляики се първо с предницата и след тва с двигателя в джипа , а иначе на момчето му нямаше и драскотина ,а джантата на джипа беше леко изкривена

Коментар

Добре, че човекът е знаел как да реагира и е успял да го направи...
                    Имам предвид този с мотора...
                    quadra, много готина идея за спиране на пътека, ще взема да я пробвам
                    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Само не ги бий много после, защото не стига че си предотвратил ПТП, ами и почват да свиркат и да псуват голфаджийчетата... Мани, направо нямам думи...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                        Само не ги бий много после, защото не стига че си предотвратил ПТП, ами и почват да свиркат и да псуват голфаджийчетата... Мани, направо нямам думи...
                        А бой с антенката от голфчето а...
                        LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от dimy
                          ...а джантата на джипа беше леко изкривена
                          като гледам снимката, цялото колело е леко настрани /всеедно предния мост при десен завой/...
                          нищо, че джипа е голям - със сигурност не е минал само с отлепена броня и скъсан калобран...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X