Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странни хвърчикоптери !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Странни хвърчикоптери !

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    На нашите момчета в Безмер скоро ще са им нужни шнорхели като на джипките!
    Това било рутинно охлаждане на спирачките, обаче още малко и...
    ..... по мое време за такава "баня" щеше да има "звездопад" ...а може би и някоя глава, а батальона за аеродрумно обезпечаване, ако трябва с канчета щеше да изгребва водата, но да е сухо!
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
      Паджеровод,ти да не си пилот? защото гледам че си доста активен в темите за самолетите

Не съм, за съжаление, искаше ми се. Някога другарките (тогавашните учителки) казваха за мен: "Може, но не иска!" Де да ги знам какво са имали предвид?!

Коментар

Нерегулирано кръстовище писта - път. Предимство на деснолетящия

Коментар

Абе това е някой Голф, само че са попрекалили със спойлерите.
          Иначе искам да пусна нещо изумително- много ме радва
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

това не е ли опасно за хората долу

Коментар

Те там така си кацат.....

http://www.vbox7.com/play:2146b377

http://www.vbox7.com/play:7d36e1f9
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Да, отвоювали са от океана около 2 км. писта, която си е напълно достатъчна, но пилотите гледат да опрат колкото могат по-рано. Тук някъде се намира 18° 2'19.60"N
                63° 6'34.44"W

Коментар

Очевидно е опасно. На кой му пука? Правата на бусинеса, брадър, правата ...!
                  А тебе па какво те радва в несъстоялия се въртолет? Мъртвородена попивателна за бюджети. Там няма нищо нито от инженерна, нито от тактическа гледна точка. Едни хора, едни пари, забрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Очевидно е опасно. На кой му пука? Правата на бусинеса, брадър, правата ...!
                    А тебе па какво те радва в несъстоялия се въртолет? Мъртвородена попивателна за бюджети. Там няма нищо нито от инженерна, нито от тактическа гледна точка. Едни хора, едни пари, забрави.
                    Просто като малък (преди 7-8 години), т.е. като бях някъде 1-2 клас играех на една игра- симулатор за хеликоптера. Та тая игра остави в мен хубави спомени, а с нея и този хеликоптер.
                    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

А у мене всяко чудо - оръжие, оставя отвращение. Особено с измамата, която е. Чуждите разбират, и започват да се смеят след три минути. А своите още дълго вярват, и загиват наистина.
                      И във въздуха, лайното смърди. Пластмасовите играчки на пластмасовите мозъци - също. Хубавото сладко го слагат в стъклени буркани.

Коментар

За да е Stealth, трябва да е пластмасов Освен това трябва да му скрият перките, задната са я скрили, обаче главната
                        Ама пък е красавец

Коментар

Фенестрона - фенестрон, а нулевите летателни данни го обричат още на маршрута, остави бой във въздуха, или със земята.
                          Тия таратайки НЕ можаха просто да излитат и кацат от албанските летища, за усвояване на базовия аеродрум. Трябва ли да говорим за площадки за подскок, за автономност, не дай боже за бой?
                          За бронята няма да питам, че става хептен смешно. Нерде Ямбул - нерде Стамбул. Та и войната и рекламата - и те там.
                          Щом ТОВА нещо ще ме покрива, докато атакувам Кремъл, то аз съм болен от свински грип. Не участвам, просто.

Коментар

Това, тогава? Такава игра не съм играл. Или просто си против оръжията.
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Возил съм се и в по-грозни. Съпровождали са ме, играли сме си. Имам приятели, които са мрели в тях и от тях. Някои останаха живи. Когато са в настроение - отговарят на прости въпроси.
                              Какво те интересува?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                                ...Когато са в настроение - отговарят на прости въпроси.
                                Какво те интересува?
                                Има ли начин да се опази задната перка/витло каквото му е там името от рпг ? По какъвто и да било начин (механична защита, електронни контрамерки, и т.н) ? Винаги съм се чудил а пусто не разбирам. Питам за тези на приятелите ти в частност и за другите като цяло, по принцип.

Апропо някъде четох че в момента Нато ползват над 600 руски хеликоптера в Афганистан, та явно и те не са толкова тъпи.
                                Последно редактирано от Goblin; 17-11-09, 00:47.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X