Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-различни паркетници по вода без шнорхели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-различни паркетници по вода без шнорхели

И това си е офроуд!
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45049&photo=1

Кофти ситуация... А какво ли ще е ако вали два-три дни?
    Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

е то днес не валя много

а аз пък миналата седмица се правих на гражданска одбрана в нас

Коментар

Пак някой е взел парите и не си е свършил работата, ама тея снимки гледам днес са качени от къде пък чак толкова вода се е събрала?
      Нещо не можах да се ориентирам къде се намира обаче това

Коментар

Странното е че няма обаждания в МСС
        LZ1VMH

Коментар

Ей гледах новините това наистина от днес било, аз нали по цял ден чета и не си покзавам носа навън, за телевизия пък не си и помислям...
          Добре де това става всяка година няма ли накря някой да не си ги прибере парите за почистването на шахтите и да свърши нещо??? Винаги обаче общественното внимание се откланя към по-маловажни проблеми, какво като хората могат да загубят жилищата си, да не говорим за стотиците хиляди, ако не и повече левове които ще струват последиците от такова "малко"наводнение.
          Ама и аз пък все едно не съм живял в България достатъчно дълго време и не са ми ясни нещата...

Коментар

Като цяло не беше толко тежко....поне снимките не изглеждат да има голям проблем.....в нашия квартал се беше образувало около 20метра дълго езеро насред пътя...и там на обикновенна кола водата стигаше до прозорците....тамън две имаше зацапали там

Коментар

Re: Най-различни паркетници по вода без шнорхели

Първоначално публикуван от Little Joe
              И това си е офроуд!
              http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45049&photo=1

Кофти ситуация... А какво ли ще е ако вали два-три дни?
              КАКВО ЛИ? Ами щях да се движа само аз и още 10 -тина които познавам по имена и никове от този форум.щяхме да се запознаваме по кръстовищата.Можеше да си спретнем някое мероприятие в центъра.Или забавление тип гондолата в "София ленд".Или организиран превоз на бизнесмени бързащи за удавена банка .

Пред нас ,с очите си видях как пред едно заведение "отплаваха" дървените саксии с цветята и високи палми в тях ,последвани от един пасат комби и дачия соленца.А един москвич без номера и закичени розови бележки за неправилно паркиране ,не мръдна и педя.
              B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X